Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ember aki egyáltalán nem vágyik párkapcsolatra?
Figyelt kérdés
Nem vonzódik egyik nemhez sem vagy csak nem igényli2013. jan. 22. 20:27
1/8 anonim válasza:
Minden ember társas lény. Ilyen nincs. Mindenki vágyik rá.
2/8 anonim válasza:
Szerintem csak olyan van, hogy MÉG nem igényli...
3/8 anonim válasza:
Igen létezik. 3 variácio
1:Egy barátöm is ilyen, ha kiváncis vagy rá, privátba leirom, hogy mért nem igényli a párkapcsolatot.
2:Akik ilyen how i get ur motherböl a barney szerepét töltik be min 40-50 éves korukra ugy is vágyni fognak már rá.
3:Autosexuális.
4/8 anonim válasza:
Én vágyom is meg nem is. Egy ideális párkapcsolatra, ami kölcsönös szerelmen és őszinteségen alapul, arra vágyom, de ez csak utópia. Valójában ha összejönnék egy lánnyal, és rendes lennék vele, ő úgyis csak átverne és kihasználna, ilyen kapcsolat pedig nem kell.
5/8 anonim válasza:
Vágytam, de már lemondtam róla, hogy bármikor is lehet egy normális. Szóval megyek papnak lassan.
7/8 anonim válasza:
Én csak most épp nem vágyom rá. Szakítás után általában jó kicsit egyedül lenni, kicsit élni, mielőtt megint rádöbbenek, hogy jó lenne már megállapodni.
24/N
8/8 anonim válasza:
A 4-sel ertek egyet. Jo lenne, persze, egy srac, akivel minden jol menne, de ez csak alom. A valosag messze van ettöl. Szoval inkabb elvezem, hogy szabad vagyok. Es tenyleg elvezem. :)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!