Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen, hogyan viselkedik az az ember aki nyitott személyiségű?
Figyelt kérdés
te milyennek tartod magad kort és nemet is2013. jan. 21. 15:00
1/7 anonim válasza:
felszine4sen nyitott személyiségű vagy mélyérzésű-tartalmas nyitott személyiségűre gondolsz?
2/7 anonim válasza:
Felszínesen nyitott: szétteszi a lábait.
3/7 A kérdező kommentje:
Aki tényleg az, és nem felszínes
2013. jan. 21. 15:06
4/7 anonim válasza:
3
Ha tudod milyen és mi a különbség a kettő között, miért kérdezed?
5/7 anonim válasza:
ha uj profilképet tesz ki és azt mondja kezd nyított lenni
6/7 anonim válasza:
Én magamat nyitottnak vallom. Nekem ez a közvetlenség egy szinonimája valahol. Bárkivel bárhol, bármiről képes vagyok elbeszélgetni.
7/7 anonim válasza:
Nincs sok titka, sokat beszél, gyenge, furcsa, esetenként nem értelmes. Én nem tartom magam semmilyennek. Inkább TUDOM, hogy milyen vagyok. Engem végtelen vastag falak vesznek körül. Ezeket a falakat kaparhatod, de te előbb elfogysz, mint ők. 18 éves fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!