Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kikezdtem egy tipikus, , soseleszbarátnőmsráccal" és ez lett az eredménye. Vélemények?
"amikor a menőcsávó kihasználja, megcsalja a nőt"
A menőcsávók is köszönik az általánosítást!
"Ez a pasas is szűz és 20 éves még nem is csókolózott." Melyik része a lenéző? Ezek csak tények, nincs benne vélemény.
"amikor a menőcsávó kihasználja, megcsalja a nőt" -> ez nem azt jelenti, hogy minden menőcsávó ilyen, tanulj meg szöveget értelmezni.
"még nem is csókolózott." -> főleg ez a része a lenéző, de úgy egyébként az egész mondat. Hiába véded a nőtársadat és próbálod bemesélni, hogy ezek csak tények, ahogy leírja, az lenéző minden huszonévesre, aki nem jutott el a csókig.
Nézd kérdező, még mindig csak 1 emberről beszélsz, aki megalázott. Nem tudom mit csinált, de ha te normális voltál vele, akkor azzal csak saját magát járatta le mások előtt és nem téged.
Viszont ennyi erővel én is írhatnám:
- leszólítalak titeket, de elküldtök
- nem veszitek fel a telefont
- nem jöttök el a randira
- csak addig beszélgettek velem, amíg elsírjátok magatokat/unatkoztok/szívesség kell
- társkeresőn írok nektek normális levelet, de válaszra sem méltattok
Te 1 emberről beszélsz, én viszont nem. Te 1 emberből vonsz le következtetést én viszont rengeteg negatív tapasztalat után próbálkozom. Na jó, bevallom társkeresőn nem, azt tényleg leírtam örökre :\
Azon pedig nem kell sokat gondolkodnom, hogy mit tettem volna. Ha nem tetszel, akkor kedvesen megmondom, hogy bocsi, de nem. Na persze, ilyen még soha nem fordult elő velem, hogy komolyan tetszettem valakinek.
Az pedig nettó baromság, hogy "ilyen" emberekkel ez meg az van. A társkeresésben sikeres és sikertelen férfiaknál is vannak kedvesek és bunkóak egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!