Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy végül minden srácnál csak haver
leszek?
Figyelt kérdés
Pedig azt mondják, hogy tetszem nekik, látszik is rajtuk nagyon, de valamiért még sem kellek nekik. A barátaim szerint értelmes is vagyok, lehet velem mindenről beszélgetni, szóval ez sem lenne gond szerintem.
Talán az lehet a baj, hogy nem vagyok elég könnyűvérű? Első egy-két randin pl. nekem még korai a csók, mert szeretném előbb kicsit megismerni a másikat, a szexet sem szokásom elsietni, és volt már, aki ezért lépett le, ebben teljesen biztos vagyok.
Tényleg minden pasi csak a szexre hajt?
20/L
2016. febr. 13. 13:47
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy annyira komolyan veszed a nincs csok es stb szabalyt, hogy nem flortolsz, nincs meg a kemia
2016. febr. 13. 13:49
2/8 anonim válasza:
én férfiak táborát gyarapítom és a leírtak alapján olyan vagyok mint te h szeretem megismerni a másikat...
Szóval merem azt mondani h nem minden férfi ilyen... a pasik lehet.. de azok csak pasik... :D
2016. febr. 13. 13:50
3/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem hozod izgalomba őket, nem flörtölsz, és csak haverként viselkedsz. Nem feltétlenül kell csók az első randin, de ha mondjuk nem adsz jeleket, vagy nem próbálsz kicsit csábító lenni, akkor veszett ügy.
2016. febr. 13. 13:56
4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is itt van a gond. De milyen jelekre gondolsz?
2016. febr. 13. 13:57
5/8 RRR válasza:
talán nem érzik,ha tetszenek neked,nem "jelzed"
nem célzol rá,érezteted,hogy több is lehet később
2016. febr. 13. 14:06
6/8 anonim válasza:
Mosolyogni, sokat nevetni (ha van min), finoman megérinteni a srácot, csábítóan nézni, érdeklődni stb. Én is jártam már úgy, hogy nagyon tetszett egy lány, de annyira visszahúzódóan viselkedett, hogy nem tudtam, mit kezdjek vele, mivel én sem voltam tapasztalt, attól kellett paráznom, hogy mit ne mondjak vagy ne tegyek, nehogy elijesszem. Kedves volt, aranyos, sokat mosolygott, még a szemembe is nézett sokat, de ő is tapasztalatlan volt, félénk is, és nem éreztem azt, hogy közeledhetnék hozzá anélkül, hogy meg ne ijedne.
2016. febr. 13. 14:06
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos félénk vagyok eléggé, ezért sosem ment jól ez a csábítás dolog, erőltetettnek tűnnék nagyon, mivel nincs nagy önbizalmam. :S
2016. febr. 13. 14:12
8/8 anonim válasza:
Jó megnyugottam nem csak én vagyok bizonytalan és önbizalom hiányos :) Amúgy én se szeretek elkapkodni semitse. De hát ha meg se akarnak ismerni akkor nincs mit tenni. Hozzáteszem nem vagyok ronda :D 23/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!