Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nálatok kizáró ok lenne, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok kizáró ok lenne, ha a másik rasszista és hungarista lenne párválasztásnál?

Figyelt kérdés

2016. febr. 12. 10:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
23%

Ha már a toleranciánál tartunk... Miért lett leszavazva, az akit esetleg ez nem érdekelne? Néhány ember annyira kétszínű, hogy az valami fenomenális. Ez számomra sokkal kiábrándítóbb, mintha valaki nyíltan válallja a véleményét.

Válaszom: Ha minden nem magyarra fröcsög, akkor nem jönnék vele össze, de ha van pár rassz, akiket megvet, akkor igen, mert én is ilyen vagyok. Persze nem beszélek erről mindennap, sőt... De van egy határozott vélemenyem. Pont.

2016. febr. 12. 19:04
 22/29 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen mértékben lenne az. Ha fanatikusan, kategorikusan...és állandóan ezen vergődne...akkor igen, kizáró ok lenne, még akkor is, ha vannak bizonyos TÉNYEK, amik ha tetszenek, ha nem, attól még igazak...függetlenül attól, hogy ez a mai liberális agyhalott banda nem hajlandó beismerni. Magyarra fordítva, én sem vagyok hül.ye..meg vak sem...de nem tartom magam konkrétan egyik csoportba sem valónak.
2016. febr. 13. 07:30
 23/29 anonim válasza:

A két jelző alapból nem járna együtt , de ma sajnos a legtöbb turbómagyarnak kimerül annyiban a "hazaszeretete" , hogy utál néhány kisebbséget meg etnikumot.

A nacionalizmus bizonyos tekintetben a liberalizmusnál is nagyobb agymosást tud végezni , mert ezzel bármelyik népet lehet manipulálni , ezért megy a tévében is sokszor a "magyarkodás".

Ha csak hungarista az még nem , de ha elvakult rasszista az biztosan kizáró ok lenne.

2016. febr. 13. 12:04
 24/29 Titusztitusz ***** válasza:
A "rasszista" beállítottság nálam nem lenne kizáró ok, de a "hungarista" beállítottság már valszeg igen...
2016. febr. 13. 12:11
 25/29 anonim ***** válasza:
Igen! Utálom a rasszizmust és az ehhez hasonló korlátolt gondolkodásmódokat
2016. febr. 13. 23:32
 26/29 anonim ***** válasza:
:D olyan toleráns itt mindenki, hogy lepontozzátok, akinek más a véleménye... Gratulálok :D
2016. febr. 14. 20:13
 27/29 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem ne fröcsögjön senki látatlanban más emberekre sztereotípiák miatt, az rendkívül taszító.
2016. febr. 14. 22:58
 28/29 anonim ***** válasza:
a sok libcsi:-D
2016. febr. 21. 22:11
 29/29 anonim ***** válasza:

Mi az a libcsi?

Libidóval rendelkező csinos nő? ;)

2016. febr. 22. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!