Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogy álltok a társkeresőkke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy álltok a társkeresőkkel? Többi lent

Figyelt kérdés
Barátnőm 20 éves és már jó pár éve fent van ilyen társkeresőkön, neki ez tök természetes. De nekem még sosem jutott ilyen eszembe 18 évesen pedig ő már vagy 15-16 éves kora óta nyomja. Ez most szerintetek normális? Múlt hétvégén néztem hogy teljesen jó kiállású férfiak írnak neki, kifejezetten jóképűek. Szerintetek van ennek így értelme? Mert sosem jön neki össze csak flörtöl mindenkivel
2016. febr. 9. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Én próbáltam már, de nem jött be. Igazából olyan ez, hogy ha megfelelő a külsőd, akkor élőben és társkeresőn is tudsz ismerkedni, ha nem, akkor kár erőltetni.
2016. febr. 9. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Én már feladtam. A párkeresésnek ez a módja talán a legnehezebb az összes közül. Pedig nem nézek ki rosszul. Sőt, egy csomó lány még be is tetszikelt, meg még írtak, válaszolgattak is ,de találkozni nagyon kevesen akartak. Eddig 5 lánnyal randiztam társkeresőről, de bár ne jutottunk volna el odáig, mert ott aztán mind az 5 esetben komoly csalódás ért, mert vagy kétszer olyan kövér volt a lány mint a képen, vagy drogos volt, vagy egész egyszerűen csak nem éreztem az összhangot. Az a baj, hogy a neten mindenki ideálokat, álomképeket kerget, aztán amikor ebből a cukormázzal meghintett netes hazugságfelhőből kilépünk a valóságba, az bizony hideg zuhanyként hat. Sokkal jobb volna rögtön személyesen ismerkedni, de erre a mai rohanó világban nem sok lehetőség van, de még mindig több esély van így párt találni, mint a net légváraiban léghölgyeket kergetni.
2016. febr. 9. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:

A barátnőd pozitív megerősítés-függő.

Nem akar párt, csak teszik neki, hogy körbedongják. Ez is egyfajta betegség, függőség.

Lehetséges, hogy önértékelési zavara van.

Beszélgess el vele erről.

2016. febr. 9. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja, barátnődnek elég alacsony lehet az önbecsülése, ha ez kell neki, hogy normális srácokat szívasson. Többek között ezért is sz*rok a társkeresők, mert sok csaj erre használja.
2016. febr. 9. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy lutri.

Meglátod a képét de nem látod a mozdulatait, gesztusait, viselkedését. Az is lehet hogy a képei se újak, vagy csak az arcát fényképezte de valójában meg kövér, stb.

Lehet hogy élőben teljesen más amilyennek gondoltad, vagy amilyet várnál egy férfitől/nőtől.

Másfél éven belül nagyjából 20 lánnyal találkoztam társkeresőről. Pontos számot nem tudok de azt elmondhatjuk hogy minden hónapban mással és egyszer se lett kapcsolat a vége.

Velem előfordult hogy a lány nagyon csúnya volt élőben, buta volt, nagyon kövér volt, stb.

Olyan is előfordult hogy csinos lánnyal találkoztam és ő nem akart semmit tőlem.

Ha lehetőséged van rá akkor élőben ismerkedj. Ha élőben megbeszélsz egy randit és beleegyezik az már félsiker mert szemtől szembe lát téged, a mozdulataid, gesztusaid, kiállásod, stb. Persze a randin kiderülhet hogy másak az elképzeléseitek az életről és nem tudnátok együtt lenni.

2016. febr. 9. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejött...20 évesen ismertem meg a párom társkeresőn.8 éve vagyunk együtt van egy 2 éves fiunk és most várjuk a másodikat.
2016. febr. 9. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
8 éve az internet még relatíve jó szűrő volt. Akkor még nem tudta minden proli bekapcsolni a számítógépet. Akkoriban tényleg jól lehetett itt ismerkedni. Ma már nem így van.
2016. febr. 9. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy borzalom mind... tartsd távol tőle magad!
2016. febr. 10. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!