Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 28 évesen még szingli nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

28 évesen még szingli nőnek lenni már túlzás?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szerintem nem ciki, de mondjuk egy kisebb városban, ahol sok lehetősége nincs, ahol már minden barátnődnek barátja, férje van és neked sosem volt hosszú kapcsolatod, akkor már 28 évesen ideje lenne megkapni azt, aki mellett el tudjuk képzelni az életünket, vagy ez még ráér?
2016. febr. 9. 20:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem párt találni sohase késő. Csak találd meg azt aki kell neked. 23/F
2016. febr. 9. 20:17
 2/9 anonim ***** válasza:

"szerintem nem ciki,"

Akkor mi itt a kérdés? Miért foglalkozol te más véleményével, amit rólad szeretne alkotni?

Tegyél azért, hogy ne legyél szingli, és akkor nem fog ez frusztrálni. De hát igen, tudom, nem érzed cikinek, de azért megkérdezed itt, hogy túlzás-e.

2016. febr. 9. 20:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Honnan vetted ezt a butaságot?

Mellesleg a mai modern világban elég könnyű ismerkedni...

2016. febr. 9. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de amúgy ez nem a város méretén múlik. Egy nagyvárosban ahol senkit nem ismersz, ugyanolyan nehéz párt találni.
2016. febr. 9. 20:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Figyelj! Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja!

Ettől függetlenül van abban némi ráció, hogy egy kis városban, ahol kb. mindenki ismer mindenkit, többször fordul elő, hogy a "kedves" ismerősök, rokonok vagy épp az illedelmes szomszéd néni bekérdez, hogy "na oszt, mikor lesz mán udvarló, vagy kisunoka?"

Ez nyilván baromira idegesítő, de akkor sem szólhat bele senki abba, hogy mikor kötelezd el magad...:)

2016. febr. 9. 21:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb ha ennyi idősen elvált gyerekét egyedül nevelő anya lennél..mert gyorsan belementél egy elfuserált kapcsolatba házasságba..
2016. febr. 9. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem 100 évvel ezelőtt élünk :)
2016. febr. 9. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
ezt csak te tudhatod, hogy neked mi és meddig ér rá...
2016. febr. 9. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem ciki,ne foglalkozz mással,ki mit mond...

Én se találtam meg a társamat :(

mert nem létezik!

2016. febr. 10. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!