Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves kortól nem a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól nem a külső a legfontosabb egy nő szemében?

Figyelt kérdés
Mi az az életkor, amikor már hajlandó kompromisszumot kötni ebben, mondjuk más tulajdonságokért cserébe, kiélte magát és meg akar állapodni?
2016. febr. 8. 23:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10: Talán azt várom, hogy legalább legyen egy lány, aki legalább esélyt ad az ismerkedésre a külsőm ellenére? Ja, ilyen nem lesz soha, mert úgy nézek ki, ahogy.
2016. febr. 9. 18:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem kb .60 évtől ;-)

18/L

2016. febr. 9. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:

#11, persze, erről még győzködd is magad egy kicsit...:(

Tudod, úgy én se tudnék ismerkedni - meg nem is tudtam soha - hogy per "elmegyek egy buliba szombaton felszedni egy csajt" - bár lehet, hogy fogadásból azt is kipróbálom egyszer:)))

De ahol az ember megfordul a munkája, tanulmánya, hobbija, baráti köre kapcsán, ott az esetek 90%-ban a másik nem is jelen van... és akkor elkezdesz beszélgetni egy emberrel, aki történetesen nőnemű, akkor csak rajtatok múlik, hogy abból mi lesz, és a hangsúly 100%, hogy nem a külsődön lesz, mert mire a másik is eljut oda, hogy a férfit nézze benned, már lesz egy rakat infója a belsődről is - ami aztán vagy izgalmas számára, vagy nem.

Ja, a másik, hogy azért az embernek a célközönségét jól kell belőnie - és itt nem a full beteg szintezésre gondolok, hanem egyszerűen arra, hogy aki olyan nőt keres, akinek nem a külső az elsődleges, az még véletlenül se olyan nőkre hajtson, akik a külsejükkel akarnak hódítani... (mert azoknak nyilván az az elsődleges)... na mert az, hogy az ember azt mondja, hogy olyan társat akarok, akinek nem a külső az első, és ehhez belövi a legújabb butiktrendet felvonultató, 5 cm-es körmű plázacicákat, nos az nem azért sikertelen, mert nem szép, hanem azért mert hülye szegény.

Na, ilyenek mennek.

2016. febr. 9. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:

13: Az ilyenekből tudod mi lesz: maradjunk csak barátok. Volt már 1-2 olyan lány, akivel nagyon jó baráti kapcsolatba kerültem, megbíztam a tanácsaikban, és bennük (természetesen ők is csak barátnak akartak), és szerintük a teljesen egyedüli életre kellene berendezkednem, mert annyira ronda vagyok, hogy egy lány sem lesz majd képes vonzódni hozzám, és ezt fogadjam el. Mondták azt is, hogy nagyon sajnálják, hogy így nézek ki, mert a belsőm alapján simán sok barátnőm lehetne, de ahogy kinézek, nincs még olyan lány sem, aki bottal megpiszkálna.

Amúgy nekem meg nem számít a lány külseje, és sosem próbálkoztam még szép lányoknál!

2016. febr. 9. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy nekem meg nem számít a lány külseje, és sosem próbálkoztam még szép lányoknál!" - akkor tökéletesen félreértettél, de, nyugodtam próbálkozz általad szépnek tartott lányokkal. Egyet tarts be mindössze, azt a mindenre igaz ősi bölcsességet, hogy bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak, tehát ha azt akarod, hogy ne a külsőd legyen fontos, akkor ne olyan nőket keress, akiknek a külsejük az. (szép lány van bőségesen a nem plázacica táborban is, sőt...)

Egyébként mi az érdekes benned? Mi a vonzó tulajdonságod? Mit szeretsz a legjobban önmagadban?

Amíg ezt nem tudod, addig esélyed sincs, mert honnan találja ki fél óra alatt az a másik, ha te évek alatt képtelen vagy rá... ha meg már tudod, akkor arra építs.

2016. febr. 9. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:
utolsó, te nem vágod, hogy a csajok 99%-a le se szarja az oylan csúnya figurákat, mint az a srác, akivel itt dumálsz? Még az sem lepne meg, ha a "barát" csajai sem mutatkoznánának vele nyilvánosan, és csak onlájn osztják neki az észt. Ismertem egy csajt, aki országos cimboorájának tartott egy mukit, aki frankón úgy nézett ki mint egy madárijesztő. Csak online dumált vele, mert nem szerette volna ha "leégeti" ha nyilvános helyen személyesen is mutatkozna vele. Szóval én nem tudom, te miylen világban élsz, de hpogy nem a valóságban, az tuti. a Huszonéves korosztályban ez megy. Pont. Magyarázhatsz akármit a srácnak, nem fog müködni, cserébe hülyeségekkel hitegeted.
2016. febr. 10. 04:32
 17/17 anonim ***** válasza:

#16, nézd, aki saját magát temeti és siratja, azzal tényleg nem lehet mit kezdeni, és nem azért mert nem szép, hanem azért, mert hülye szegény... de bízzunk benne, hogy a Kérdezőnek több esze van ennél...és rájön, hogy leírni magát ráér majd 80 évesen is...

Egyébként meg lásd #10...

2016. febr. 10. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!