Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves kortól nem a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól nem a külső a legfontosabb egy nő szemében?

Figyelt kérdés
Mi az az életkor, amikor már hajlandó kompromisszumot kötni ebben, mondjuk más tulajdonságokért cserébe, kiélte magát és meg akar állapodni?
2016. febr. 8. 23:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20 évesen ennek a határán érzem magam.
2016. febr. 8. 23:39
 2/17 anonim ***** válasza:
31%
Ha van pénzed, akkor nem a külső már nem is számít.
2016. febr. 8. 23:39
 3/17 anonim ***** válasza:
Emlékeim szerint utoljára kb. 15 éves koromban volt mérvadó a külső. Azóta az számít, hogy legyen az illetőben valami vonzó, de a személyiség, kisugárzás fog meg. (Volt már kimondottan rondának mondott pasim is, egyszerűen olyan volt a személyisége, hogy odavoltam érte... és nem én voltam az egyetlen, örülhettem, hogy engem választott, mert sorbaálltak érte a nők.)
2016. febr. 8. 23:41
 4/17 anonim ***** válasza:
A páromnak már 17 évesen sem a külső volt a legfontosabb... de még csak nem is a pénz...
2016. febr. 8. 23:48
 5/17 pörölycápa ***** válasza:

Nekem sosem a külső számított, sokkal inkább a személyiség. Olyan nagyon berögzült ideálom sincs, hogy valakinek hogyan kéne kinéznie ahhoz hogy tetszen. Eddigi partnereimnél sosem a külső fogott meg először, nem azért kezdtem el ismerkedni, mert hű de jó pasi, hanem mert a személyiségében valami megfogott. Persze az is kell, hogy külsőre ne legyen nagyon visszataszító, de nekem sosem ez volt a lényeg (15 évesen jártam először valakivel).

Szerintem ez nem korfüggő, és nincs egy olyan kor, ami után már nem a külső számít neki, inkább beállítottságtól függ. Valaki már fiatalon tudja, hogy a párja nem egy dísztárgy, aminél csak az számít hogy néz ki, van akinek meg sok működésképtelen kapcsolatot kell elszenvednie ahhoz, hogy rájöjjön, hogy egy kapcsolatban nem a kockás has a fontos, hanem az hogy mennyire illik össze a két személyiség.

2016. febr. 9. 00:45
 6/17 anonim ***** válasza:
60%

ez nem életkor kérdése, hanem külső kérdése. Ha egy nő csinos, mondjuk harminc évesen is, ezért sok férfi környékezi meg, értelemszerüen a legjobb hapsit fogja preferálni.

Azok a nők, akik nagyon jól néznek ki, és azt hallod tőlük, hogy neki nem fontos a külső, fontosabb hogy legyen kedves stb stb, az kb 1 hétig gondolja ezt, mert épp tegnapelőtt verte át a magas izmos kőbunkó. Ám miután "ráébred" hogy kedves pasik ugysem léteznek (pedig de, csak időbe tellt neki önigazolni, miért is nem tekinti férfinak az alacsony kopaszodó Jenőt), megint visszatér a régi preferanciáihoz.

Ez a helyzet gyíkok, na én léptem :)

2016. febr. 9. 03:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha rusnyának tartod magad és azt hiszed, csak olyan csaj jön össze veled, akinek nem a külső a lényeg, akkor a hiba benned van és mindig ezen fogsz feszengeni hiába van az orrod előtt a lehetőség azt sem fogod észrevenni, mert azon feszülsz, hogy rusnya vagy... Előbb a saját fejedben kellene rendet rakni..
2016. febr. 9. 07:17
 8/17 anonim ***** válasza:
Temperamentum kérdése, ki hány éves korára éli ki magát, valaki sose nő fel, valaki koravén. Engem most kezdenek megkörnyékezni, 26 éves koromra a férfiak, most érzem magam a legjobban nőiességem szempontjából, mégis egy állítólagosan csúnya fiú tetszik nem. Valóban nem egy félisten, de 26 évesen már hagy ne legyen ez a célom.
2016. febr. 9. 11:40
 9/17 anonim ***** válasza:
A külső mindig nagyon fontos lesz. Sosem lesz olyan életkor, ahol egy nő képes lenne egy olyan alacsony és ocsmány férfivel együtt lenni, mint én.
2016. febr. 9. 17:37
 10/17 anonim ***** válasza:

#9, most őszintén, hogy álljon hozzád egy másik ember, ha saját magadat értékeled le? Ha saját magadról azt sugárzod, hogy randa vagyok, kicsi vagyok, buta vagyok, bocs, hogy élek, akkor mégis, mi a fenét vársz egy másik embertől?

Szerinted mennyi esélye van a nőknél egy kora 30-as, kopaszodó, 15 kiló plusszal megvert, rossz fogazatú, időnként az utcán dekket szedő munkanélkülinek?

Na, ehhez képest az volt életem legproduktívabb csajozós időszaka... a párommal is akkor jöttem össze, és vagyunk együtt tizenéve...

2016. febr. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!