Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondta randi után hogy legyünk barátok mert szimpatikus vagy akkor nagy esélyel kapcsolat is lehet belőle?
16. Nem értitek??????
Teljesen tisztában vagyok hogy csak barátként kellek neki!!!! Nem ezt mondtam. Hanem azt hogy ebből még lehet kapcsolat. Ti nem hallottatok olyanról, hogy barátok voltak és barátságból szerelem lett?
Ez a kérdés is teljesen engem igazol, erről beszélek!! Egyes hozzászóló nagyon jól látja a dolgokat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Saját szemszögemből, tapasztalataimból írom a választ:
Ha egy pasinak azt mondtam bármikor is, legyünk barátok, akkor az azt jelentette, hogy a későbbiekben SEM akarok tőle többet.
Én az elején el tudtam mindig dönteni, kitől mit akarok. Akihez nem vonzódom, nincs kémia, ott ha az illető a feje tetejére áll, akkor se lesz.
A "Csak adj egy esélyt", meg a "Legalább próbáljuk meg" mondatoktól mentem mindig a falnak. A szerelem is olyan, mint a fingás: Ha erőlteted, egy nagy $zar lesz belőle.
Értem én, te nem erőlteted, majd alakul... Na már most, ha ő azt mondta, "barát".... Én nem akarok ünneprontó lenni, de ne áltasd magad, egy nőnél majdnem mind tudjuk kivétel nélkül, ez mit jelent.
Pont azt, mikor egy nő aranyosnak nevezi... Barátzóna. Ahonnan szabadulni nem szoktak.
Kérdező,hiába linkelgetsz másik kérdéseket,biztosan vannak kivételek,de nem az a jellemző amiről te beszélsz.
Várhatsz rá éveket is,közben lehet elszalasztasz egy olyan csajt,akivel boldog lehetnél,te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!