Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fura ha 23 éves vagyok és még nem volt barátnőm?
Dominik 1991
kultúrált levele:
'dögölj meg te rohadt állat'
Szép mintapéldánya vagy az érzelmileg éretlen, dedósoknak, akiknek pótanya kell, nem párkapcsolat.
akkor nézzük az én lehetőségeim:
1. nem írnak rám idegen lányok, kivéve ha chatelős oldalon, személytelen nick mögül beszélgettünk
2. sok haverom egyszer se jelentette ki, hogy ráírtak idegen lányok, mivel ha volt is barátnőjük, őt is valahol megismerték, vagy már ismerték valahonnan
3. nem a lányoknak akarok megfelelni, hanem az életem és környezetem teszem azzá, hogy magamnak megfeleljen, ha pedig ez egy lánynak nem tetszik, akkor nem érdekel, mert a célom az, hogy legyen egy munkahelyem, egy átlagnál magasabb, diplomás fizetésem és nyugodt otthoni létem a munka után, e mindkettő megvan.
4. maximálisan próbálok teljesíteni a saját lehetőségeimen belül, ami nem mindig sikerül, viszont kellően leköt, így kevés lehetőségem van a párkapcsolatra, viszont már nem ez az elsődleges mint régen amikor csak tanuló voltam
5. az ok, hogy nem is idegesítem magam a lányokon az, hogy megfogadtam hogy nem kezdeményezek egynél se, mert van épp elég dolgom, majd a sors eldönti ki való hozzám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!