Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az fura ha 23 éves vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az fura ha 23 éves vagyok és még nem volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Sok haveromra ráírnak idegen lányok ismerkedés céljából, de nekem még soha nem volt ilyen, pedig nem vagyok csúnya. Mi lehet az oka?

2016. febr. 7. 15:48
 1/8 Kenzo Tenma ***** válasza:
Így hozta az élet, hogy nem tetszettél meg egy lánynak sem annyira, hogy kezdeményezzen nálad. Ettől függetlenül te is aktivizálhatnád magad, ha zavar, hogy nincs barátnőd.
2016. febr. 7. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
A haverjaid menőbbek.
2016. febr. 7. 15:55
 3/8 A kérdező kommentje:
Szoktam ismerkedni, sok lánnyal beszélgettem már, de egyiket se érdeklem komolyabban, nem értem, hogy miért.
2016. febr. 7. 15:55
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Hát ez csak úgy fura, hogy elvileg nem vagy csúnya. Én 29 évesen sem mutathatok fel egy randit sem, de ezen semmit nem kell csodálkozni, hiszen alacsony vagyok és ocsmány, így az egyetlen egy dolog, amit egy lányból ki tudok váltani, az a hányinger. Sajnos ha az ember olyan undorító külsővel születik, mint én, már az is csodaszámba menő esemény lenne, ha egy lány legalább szóba állna vele.
2016. febr. 7. 16:21
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Dominik 1991

kultúrált levele:

'dögölj meg te rohadt állat'

Szép mintapéldánya vagy az érzelmileg éretlen, dedósoknak, akiknek pótanya kell, nem párkapcsolat.

2016. febr. 7. 16:41
 6/8 anonim ***** válasza:
"alacsony és ocsmány" :D
2016. febr. 7. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:

akkor nézzük az én lehetőségeim:

1. nem írnak rám idegen lányok, kivéve ha chatelős oldalon, személytelen nick mögül beszélgettünk

2. sok haverom egyszer se jelentette ki, hogy ráírtak idegen lányok, mivel ha volt is barátnőjük, őt is valahol megismerték, vagy már ismerték valahonnan

3. nem a lányoknak akarok megfelelni, hanem az életem és környezetem teszem azzá, hogy magamnak megfeleljen, ha pedig ez egy lánynak nem tetszik, akkor nem érdekel, mert a célom az, hogy legyen egy munkahelyem, egy átlagnál magasabb, diplomás fizetésem és nyugodt otthoni létem a munka után, e mindkettő megvan.

4. maximálisan próbálok teljesíteni a saját lehetőségeimen belül, ami nem mindig sikerül, viszont kellően leköt, így kevés lehetőségem van a párkapcsolatra, viszont már nem ez az elsődleges mint régen amikor csak tanuló voltam

5. az ok, hogy nem is idegesítem magam a lányokon az, hogy megfogadtam hogy nem kezdeményezek egynél se, mert van épp elég dolgom, majd a sors eldönti ki való hozzám

2016. febr. 9. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem annyira fura,volt itt olyan akinek 30 évesen se. Azért persze még előbb kellene.Most te azt várod,hogy rádírjanak? Ugye nem mondod komolyan :P
2016. febr. 9. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!