Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológus tudna segíteni abban hogy ne fájjon a szívem/lelkem egy barátnő után?
Kiderült hogy alkalmalan vagyok a párkapcsolatra, ezért valahogy ki kellene űzni ezt a Párkapcsolatra vágyó érzés. Arra gondoltam hátha ilyen pszichopata izé tudna segíteni.
25f
Ilyen nincs. Az emberi természet egyik legalapvetőbb része, hogy legyen társunk.
Majdnem minden ember szeretne társat. Van aki nem, de az a ritkaság és ő szipmlán ilyen. Agyfurkász ezt nem tudja átállítani benned.
Mit jelent, hogy 'kiderült, hogy alkalmatlan vagy rá?' Erőszakos vagy vagy mi?
Köszi az eddigi válaszokat, ez elszomorított:/
"Mit jelent, hogy 'kiderült, hogy alkalmatlan vagy rá?' Erőszakos vagy vagy mi?" Áh. Csúnya, gyerekes természetű, és kevésbé inteligens, lökött vagyok. Hiába van pár pozitív tulajdonságom, nem érnek semmit.
Sajnálat küldése folyamatban...
.
Kérem várjon.
.
Kérjük várjon.
.
Kérjük várjon.
.
Kérjük várjon.
.
Hiba. Sajnálat küldése nem lehetséges.
Ok: a kérdező egy punci.
4# lüke:D
Megoldást küldj, ne sajnálatot:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!