Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinek miért kell nagyon megfeszülnie, hogy párkapcsolata legyen?
opened paradise-nak igaza van, nem kell mindenkinek megfeszülnie.
Kb. a 90-95%-nak kell csak.
12-es
Ha én mondok neked valamit, akkor az van értve, ahogy ki van mondva. Nincsen benne utalás, kikacsintás, mögöttes kérés, érzelmi hullámkivetüléses microparadoxon meg kislófasx. Ha egy nő mond valamit, akkor annak még az ellenkezője sem biztosan hazugság. A nők meg erre az elcseszett bonyolultságukra olyan büszkék?
frankón...férfiként mondom ez már gáz ami itt megy.
Nagyon nem megy nekem sem az ismerkedés, de azért nem kéne magunknak bebeszélni hogy a nők olyan borzasztó magasra tették a lécet, és azért nem megy a dolog.
Olyat kell keresni akinél nincs léc!
A többin meg átnézni, mert nem nő az olyan az én szememben, és nem is akarnék tőle semmit. Már mindenhonnan csak ez az elvárásos duma folyik , mért nem látom ezt a való életben? Mert ezek a dolgok főként a neten léteznek. Nem neten kell ismerkedni. Tudom , nekem sem igazán megy élőben. De attól még nem kezdem el mocskolni a nőket.
szíve joga bárkinek elmenni prostihoz, ha arra vágyik menjen.
Ja még azt akartam leírni hogy nem kell megfeszülni, miért kéne? Majd jön olyan nő akiről lerí hogy odavan értem, na vele alakulhat majd valami, ha meg nem jön, akkor így járt :) eret vágni nem fogok magamon.
Egy egy meglehetősen ostoba általánosítás.
Aki tud csajozni, illetve akire tapadnak a nők, annak nem kell sok mindent tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!