Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan tudnék rendőr, készenlétis, katona fiúkkal ismerkedni? Frissebb korosztállyal. Van valami kocsma nekik vagy ilyesmi? (kék osztrigán kívül ;) )
Figyelt kérdés
Sajnos eljutottam arra a szintre hogy már csak őket látom férfiasnak. Szeretnék már "elkelni" szeretni egy fiút aki viszont szeret.2016. febr. 5. 00:11
11/15 anonim válasza:
00:57 sajnos sok férfi veri a feleségét, de nem mindegyik katona vagy rendőr...
12/15 anonim válasza:
A készenléti rendőrség igen ott van a Kerepesi úton! :)
13/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :D
Déli határon voltam kétszer, szerintem tavasztól újra menni fogok, ha lesz rá módom és időm(oda nem pasizni mentem).
2016. febr. 5. 18:10
14/15 anonim válasza:
Idővel majd megborulnak az ideáljaid. Még szerencse, hogy velem ez nemrégen, 20 évesen megtörtént. Én is csak szűkítettem, szűkítettem, aztán puff. :)
15/15 A kérdező kommentje:
Volt már ennél jóval kevesebb "feltételem" is, én azzal fürödtem be. Egyébként nem kritérium ez, csak izgat :)
2016. máj. 22. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!