Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS? Szerintetek örülne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS? Szerintetek örülne? Mindenképp akarom, de mit írassak rá, ami nem sablon, esetleg utalna arra, hogy katona és az enyém?

Figyelt kérdés

A jelenlegi párommal nemrég jöttünk össze,sajna elég keveset vagyunk együtt,tervezzük,hogy albérletbe költözünk majd.

A párom katona,imádom,legutóbbi beszélgetésünknél mondta,hogy nincs bent párnája,eldöntöttem,hogy meglepem,tudom hülyeség meg gyerekes,nem mesefigurás szeretlekes párnára gondoltam..vettem egy jó minőségű nagyobb méretű kispárnát,szeretnék rá varratni terepmintás huzatot,és lehet hímeztetni is valamit...de mit? fújnék rá a parfümömből,mert mindig azt mondja mennyire hiányzik az illatom :)

ő 29, én 26

2016. jan. 30. 01:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha már terepmintás, akkor valami katonával,katonasággal kapcsolatos poénos dolgot hímeztess rá.

Mit?

Jó kérdés.

Ha eszembe jut valami jó,írok.

2016. jan. 30. 06:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom , van-e vmilyen rendfokozata , de attól függetlenül talán beválhat :

" Alig várom már , hogy alattad szolgálhassak" :)

2016. jan. 30. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Parfümöt inkább ne , mert lehet , hogy elszínezi , vagy tönkreteszi az anyagot !

A mesefigurával meg csak óvatosan , nehogy köznevetség tárgyává tedd a párod!

Talán vmi jobban elrejthető dologra tedd a mesefigurát és a parfümöt. :)

2016. jan. 30. 09:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok , bocsi : a mesefigurával kapcsolatos soraidat félreértettem , de a parfümöt vagy a huzat alá , és hagyd megszáradni , vagy egyáltalán ne !
2016. jan. 30. 09:19
 5/11 A kérdező kommentje:
Nincs rendfokozata,régebben az ejtőernyősöknél van,most a lövészeknél,ez az ""alig várom,hogy alattad szolgálhassak""irtó jó,ilyesmire gondoltam,de ez nem csak olyannak jó,akinek tényleg van valami fokozata?? ilyesmi szöveget keresnék,valaki tudna még valamit??? :)
2016. jan. 30. 09:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jo otlet. Szerintem nem is muszaj himezni. Mar igy is jo parfumosen.;) Igy legalabb a tobbiek nem tudjak cikizni mert azt hiszik egy egyszeru parna ;) csak o tudja ;)
2016. jan. 30. 09:33
 7/11 A kérdező kommentje:

A sima párna nem olyan snassz?

:)

2016. jan. 30. 09:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nnna!

ha a épp lövészeknél szolgál ráadásul.... :)

2016. jan. 30. 10:21
 9/11 anonim ***** válasza:

nagyon jó ötlet kérdező!!!!

és egy plusz párnahuzatot is adhatnál neki, szerintem azt fújd be a parfümöddel :)

2016. jan. 30. 11:00
 10/11 A kérdező kommentje:

""alig várom,hogy alattad szolgálhassak""

vajon mennyire néznek hülyének,ha azzal a kéréssel fordulok valakihez,hogy ilyet hímezzen vagy nyomtasson nekem egy huzatra???? :))))))

2016. jan. 30. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!