Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan jó benső, amivel egy nagyon csúnya fiú meg tud hódítani egy nagyon csinos jó nőt pénz nélkül?
Ilyen nem létezik.
"Pénz nélkül, nincs se kocsijuk, se saját lakás, semmi ilyesmi."
Meg lehet nézni kocsijuk van. Ha körül nézek az ismerőseim között és van csajuk, az héccencség, hogy van autója. Mert a mai nők kocsi nélkül nem járnak a pasikkal.
(A 15 éves párokat ne számoljuk bele)
Engem biztos hogy nem tudna meghódítani, ha nekem az a véleményem róla, hogy ronda.
Ha szuper jó személyiség, de nem találom vonzónak, abból csak barátság lehet.
....mert ismerek olyat, akinek az ismerőse....
Ne áltasd magad, a nőknek is fontos a jó külső. És valóban úgy van, hogy akadnak nők, akiknek meg más fontos, pl. a pénz és a luxusélet, és cserébe nagyon sok mindent képesek lenyelni. Úgy is...
Amúgy te sem egy hasonlóan ronda nőt keresel jó bensővel.
Nem azt kérdezed, hogy ha összejössz egy hozzád hasonlóan csúnya nővel, akkor képes leszel beleszeretni csupán a jó benső miatt?
Nem, neked egy nagyon csinos jó nő kéne.
Mire föl?
Az az igazság, hogy a millióból egy olyan arány, amit elfelejthetsz. A lottóötösre is van esély, sokan ezért veszik, de nincs rá garancia, hogy mindenki nyerni fog, aki lottózik. Ugye érted?
Maradj meg a többi 999 999 esetnél: egy csúnya fiúnak általában a barátnője is csúnya, de ettől ők még szeretik egymást, a benső értékek miatt. (Vagy csak van kivel ke.félni...)
"Ha körül nézek az ismerőseim között és van csajuk, az héccencség, hogy van autója."
Azt hadd tegyem hozzá, hogy arról beszéltem, hogy egy fiú akinek van csaja, legalább a fater autóját elviszi. Így értettem, hogy ha saját autója nincs is, de legalább a családi autót elviszi, abban cipeli a csaját.
A másik érdekes dolog az, hogy amikor látunk egy "csúnya" pasit, szép nővel ez relatív. Ugyanis mi pasik hiába látjuk csúnyának, a nők agya másképp itéli meg a szépséget. És most csak a külsőről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!