Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha már élni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha már élni sincs kedvem?

Figyelt kérdés
Most nem tudom bennem lenne és tényleg ennyire visszataszító vagyok, vagy a fiúk akikkel randiztam velük volt-e a baj, de ami a lényeg hogy általában mindig engem utasítanak vissza. A szemembe azt mondják hogy jó, kedves vagyok, de túl vagyok hozzájuk. De az igazi indokot sosem mondják meg. Ha valakivel meg én szakítom meg a kapcsolatot, akkor meg azért mert a másik csak akkor keres amikor eszébe jutok. Elegem van ebből, akármit csinálhatok senkinek sem kellek. L/23
2016. febr. 3. 16:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nyugiiu, legjobb korban vagy. Annyi pasid lehet amennyit szeretnél. Milyen srácok jönnek be neked? Mit vársz el egy fiútól? :) f
2016. febr. 3. 18:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha valóban szép vagy, csini, ápolt, és 23 éves, akkor akadni fog pasi bőven.

amúgy meg örülj h voltak eddig, van akinek még 1 sem jött össze.

2016. febr. 3. 18:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Ide is írhatsz.
2016. febr. 3. 18:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem akarok tolakodó lenni de lehet csak... akarnak tőled és ha látják, hogy esélytelen a dolog vagy túl macerás kitalálnak valami átlagon aluli indokot. Már nem egyszer megkaptam én is pasiként. Amúgy nekem se sok kedvem van ehhez a világhoz... De ez van ezt kell szeretni vagy tenni ellene. 23/F
2016. febr. 3. 19:11
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt írod:

"Ha valakivel meg én szakítom meg a kapcsolatot, akkor meg azért mert a másik csak akkor keres amikor eszébe jutok."

Lehetséges, hogy azért nem keresnek egy idő után, mivel te magad sem keresed őket. Mindjárt leírom egy saját példával, hogy mire is gondolok. Pár hónapja találkoztam egy buliban egy lánnyal, majd facebookon elkezdtünk beszélgetni. Eleinte jókat beszélgettünk, de gyorsan feltűnt, hogy általában csak én kérdezek, ő szinte sosem kérdezett vissza és túlnyomórészt a válaszai is igen rövidre sikeredtek. Úgy voltam vele, biztos csak félénk, ezért nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak egyelőre. Viszont ő sosem keresett engem önszántából. Kezdetben napi szinten írtam neki, de egyértelmű volt, hogy nagyon egyirányúnak tűnik a dolog, ezárt én magam is egyre ritkábban kerestem. Egy idő el is ment a kedvem kicsit az egésztől, kb. másfél hétig nem írtam neki semmit. Aztán úgy voltam vele, hogy írok neki, ha érdeklem, biztos örülni fog, hogy ennyi idő után ismét megkerestem, de a helyzet ugyan az maradt. Nem is kerestem többet és ő sem engem. Nem láttam érdeklődést irányomba a lány részéről, egyértelmű visszajelzés sem érkezett (persze, ha nem keres a másik, az már elég egyértelmű... :D ), így le kellett zárnom a dolgot.

Az egészből azt akarom kihozni, hogy nem lehetséges, hogy nem mutatsz érdeklődést a randipartnereiddel szemben? Ennek hiányában az ember nagyon gyorsan úgy fogja érezni, hogy mi a fenét is keres ő a te társaságodban? Persze mondhatják, hogy kedves vagy, mert ettől még lehetsz kedves.

2016. febr. 3. 19:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Mostanában én is így vagyok, a lélek is csak hálni jár belém. De fel a fejjel, már csak pár hét, kiolvadnak a tavak és végre lehet menni horgászni.
2016. febr. 3. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!