Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még is mit tehetnék ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még is mit tehetnék ha már semmihez sincs kedvem? L/22

Figyelt kérdés
Már nincs kedvem társkeresőn ismerkedni se, eddig akikkel ott ismerkedtem egy se jött be, vagy akivel találkoztam élőben tök bunkó volt. Élőben nem tudok ismerkedni, mert ahol lakom, ott már szinte nincs is szingli férfi, és kikapcsolódási lehetőség sem. Elment már a kedvem a férfiaktól.
2015. aug. 30. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:

First World Problems....

"Brühühü, milyen szemét dolog már, hogy egyesek elvárják, hogy felkeljek a seggemről és tegyek is valamit egy kapcsolatért, most pedig kérlek kezdjetek el maximális fordulatszámon sajnálni engem, merthogy milyen nehéz dolgom van máááár..."

2015. aug. 30. 09:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem kell sajnálni egyáltalán, de nem tudom mit tehetnék, mert már mindentől elment a kedvem.
2015. aug. 30. 09:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Már alig vártam egy troll megjelenését. Amúgy igen fontos a külső, ugyanis még ha valaki nem is helyes, de ápolt, ad magára, igényes az olyan már nekem megfelel.
2015. aug. 30. 09:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező! Jelentetted a válaszaimat? Fáj az igazság mi? Gyorsan el kell hallgattatni a másikat, igaz-e?
2015. aug. 30. 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nehezen ismerkedem, én is társkeresőztem. Nekem is voltak rossz élményeim bunkó, hazug csajokkal.

Eel is vesztettem a kedvem többször, de nem szabad feladni. Nekem a "szívküldi" jött be, és igaz több randi kellett, be megtaláltam akit keresek.

Amúgy ha tök bunkó volt élőben, akkor lehet alaposabban el kellett volna vele beszélgetni egy találkozó előtt. Fontos a külső, de a belső is az.

Ne add fel, mosolyogj, akkor biztos megtetszel valakinek ;)

2015. aug. 30. 12:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Élőbe se jobb a helyzet, még inkább fáj az elutasítás, de ilyen az élet :)

Nem kell feladni, pláne nem 22 évesen :)

2015. aug. 30. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért nem Tyrianozol? Nálam bevált, már 4 éve :) Sokkal izgalmasabb mint a párkeresés, sikerélményt is ad, és million times egyszerűbb :))))))))
2015. aug. 31. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!