Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kórosan elhízott férfi találhat vékony nőt jó bensővel?
DE az is egészségesebb és vonzóbb, mint 180 centihez 160 kg.
Kb. ennyi lehet a kérdező, magasságtól függően.
Arra nem képes, hogy szuszogás nélkül bekösse a cipőjét, fogadjunk csak papucsai meg belebújós cipői vannak.
Nem beszélve arról, hogy képtelen a szexre. Még ha fel is áll, négyet kell lapozni, mire megtalálod.
A csajt vagy agyonnyomja, vagy szegény csak csúszkál a hájon, mert két oldalt akkor se tudja átfogni, ha egyébként gond nélkül spárgázik. A kutyapóz meg túl melós, annyi hirtelen mozgásba belehal. Amúgy az is csak akkor jön össze, ha 97 kg hájat a csaj hátára felcsap, és akkor odafér a hasától hátulról.
Sejtelme sincs már neki se, hogy mekkora a cerka, mert évek óta csak tükörtojást lát, vagy azt se.
Én 173 centire vagyok jelenleg 78 kiló. Decemberben még 83 voltam. Azt hittem, hirtelen elkezdenek majd érdeklődni a nők irántam, de nem, ugyanúgy a megvetést kapom mindenkitől (ha nem is szóban, akkor is látványosan elhúzódik tőlem mindenki). Pedig én rohadtul de nem vallom magamat kövérnek.
Na most akkor gondold végig a te helyzetedben. Esélytelen, mindenkinek csak az izmosak kellenek, vagy ha az nincs, akkor is inkább azt választják, akinek xilofonozni lehet a bordáján, mint azt, akin akár egy minimális plusz is van.
Szánalmas ez a siránkozás, a kérdező BMI-ja 50 felett van, Ez tudod mit jelent?
Az, hogy a te 173 cm-hez, több mint 150 kilónak kéne lenend.
Akármilyen femináci vagyok meg mit tudom én, ez undorító.
78 kiló sok? Lassan kezdem megérteni a pálcikás posztokat facen...
Hajrá ceruzák!
Bazze, manapság ha van 2 kg felesleges már üvöltik, hogy "DAGADÉÉÉK!" szóval az ilyen +20 felett jobb meghalni...
Mint a Sámsonos viccben amikor melegnek tartják ezért megkefél 100 nőt... Csinálja... a közönség őrjöng... SÁMSON SÁMSON... Már 70,71,72nél jár... SÁMSON SÁMSON... Aztán a 97.-ről ájultan fordul le... Kis csend... KÖCSÖG KÖCSÖG... (csak csúnyább szóval...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!