Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kórosan elhízott férfi találhat vékony nőt jó bensővel?
Nem néztem meg a videót, mert a linkből látom, hogy jobb ha nem.
De nem. Normális lelkivilágú nő nem fog veled szóbaállni.
A videóban meg szinészek vannak pénzért...
Miért nem fogysz le? Komolyan? Nem 10 kiló súlyfeleslegről van amiért itt sír a másik majom. Hanem plusz 100 kiló.
Milyen magas vagy és hány kiló?
Persze hogy lehet ilyen nőd, mint a videóban, ha ugyanannyit kap, mint a szereplő. :P
Azt számolgattam, hogy ez 175 cm-hez 150 kg. Nagyjából.
Azaz kétszer akkora, mint az ideális súlya.
A videón szereplő pasi nincs ennyire kövér... lehet neki azért jött össze a csaj.
Vagy eleget fizetett.
19-25 évesen a 70 kilo a normális?
Atya ég. Én is több vagyok mint 100, de élek se koppkoppkopp 5 éve semmiféle betegségem nincs. Basztatni nem basztat senki a külsőmért. Sőt.
Persze szeretnék leadni 10-15 kilót, de 100 alá nem mennék. Már a munkám végett sem.
Az elítélést megértem, hisz tényleg sok a semmittevő kövér ember aki sajnáltatja magát.
F
Ez egyre rosszabb....
NEKED minek egy súlyosan beteg ember?? Mindegy, csak lyuk legyen rajta??
Mondjuk próbáld meg hogy felszedsz egy hasonlóan kövér csajt, és ketten újraírjátok a Káma szútrát.
Neked se kell olyan, aki ilyen kövér. Vékony nőt akarsz.
Miért csodálkozol, ha a nők vékony pasit akarnak?!
Fogyjál le, neked nem fog utána lógni a melled.
az a baj, hogy nem vékonyat akarnak a csajok hanem vékonyan izmost, ami nem mindenkinek elérhető. Vannak akik ha elmennek edzeni akkor "nagydarab gyurma" az eredmény, átugorván az elvárt vizilabdázó és Bruce Lee alkatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!