Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják ki a nők a társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják ki a nők a társkereső oldalakra, hogy akik bejönnek nekik azok a sportos átlagos pasik, amikor a macis fiúkat tudtommal szeretik a nők?

Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 17:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan kérdezel ekkora baromságot??

Amit te linkeltél az gusztustalan. Zsírlerakat.

Miből gondolod, hogy van olyan lény az univerzumban, ami erre gerjed???

Naná, sokkal vonzóbb mint a kockás has meg az izmos vállak...

Napi troll kérdés megvolt, röhögd ki magad, és írd meg a leckét.

2016. febr. 1. 18:46
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan alkatú vagyok, mint amit linkeltél.

Nos, első randira sem mennék egyik csüngőcsöcsű zsírdisznóval se.

Ez macis:

t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBNXkiJGRUmFZKy0kOyStpwnoNymbqCDDG8mcmykNLHIscvBXon1VvCg

Na ez bejön.

2016. febr. 1. 18:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Amit te linkeltél az nem macis,hanem konkrétan hájas,és undorító.Ha ilyen vagy akkor azon az egyetemi diploma sem segít.

A mackós férfi az számomra ilyen,van rajtam kis túlsúly,de még vonzó:

[link]

2016. febr. 1. 22:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kiscsaajok soha nem fognak összejönni veled,ha olyan kanapén zabálós vagy mint amit linkeltél.Visítva fognak menekülni,és ne haragudj,de fogyj le,ez már nem egészséges.
2016. febr. 1. 22:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már ez a Bódi Guszti hasonmás is kövér. Feketében nem látszik, de biztos van cicije. Akinek van cicije, az nem maci. A maci nem disznó.

A maci magas, nem kifejezetten izmos, de nem is hájas. Vagyis inkább mindkettő van rajta. Nem csupa izom, és nem szálkás.

2016. febr. 1. 23:44
 16/20 anonim ***** válasza:
49%

[link]

Ez mackós, kis felesleg, de van ott izom is. Egyáltalán nem gusztustalan, semmi gond nincs vele. A feje más kérdés. :D

Ez be is jön a csajoknak, ahogy te írod.

Amit linkeltél, az egy tucat fehér bálna.

A csaj, amit linkeltél, az meg teljesen rendben van, csinos arc, jó alak, sorban állnak nála a pasik, nem fog összeállni egy diplomás bálnával, ha egy diplomás izompacsirtával is lehet.

Azt meg ismerkedéskor pont lesz.arom, kinek mi a végzettsége, engem az érdekel, hogy józan paraszti ésszel, önkritikával, empátiával, és megfelelő tájékozottsággal rendelkezzen, mert többek közt ez határozza meg, mennyire lesz a szememben "intelligens".

Na már most egy beképzelt fehér bálna, aki arra veri magát, hogy képes volt 8 év alatt elégségessel átvergődni, nekem ne verje magát a diplomára. Ugyanis annyi józan ész nem szorult belé, hogy képes legyen reálisan látni a helyzetet, miért nem tud becsajozni.

Innentől az csak egy darab papír, ami se.gget törölni se jó.

Majd akkor legyen ilyen elvárásod a csajok felé, ha a diploma mellé van havi 6-700 ezres fizetésed, házad Budán, két luxusautód (NEM sza.ros Audi), és helyből ki tudsz csengetni a csajnak bármilyen ékszert, luxusnyaralást, vagy lakást tudsz tolni a popsija alá.

Na onnantól lehet válogatni a jó csajok között, addig húzzál bőrt a fogadra, és verd ki pár netes por.nóra, mert ennél közelebbről pu.ncit nem fogsz látni!

2016. febr. 2. 06:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Láttál te már medvét? Amit linkeltél, azok a srácok inkább hízlalt disznóra hasonlítanak.

Mellesleg nekem az jön be, akinek legalább annyira fontos a mozgás, mint nekem. Egy kanapén tehénkedő zsírtömegre meg ez nem jellemző. Én sem vagyok kövér.

2016. febr. 2. 12:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Ember. Azt ugye te sem mondod, hogy olyan kategóriájú férfinak, amilyeneket belinkeltél

emlékeztetőképp:

[link]

szerinted lenne esélye egy ilyen nőnél, mint akit belinkeltél:

[link]

Legalább öt kategóriával van fölötte a csaj...

Az öltönyös, aki abban a cikkben volt, legalább igényes.

2016. febr. 3. 02:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem kezdj barátkozni ezekkel a fotókkal:

[link]

2016. febr. 3. 14:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ez egy full helyes csaj akit linkeltél, a másik képeken meg zsírdisznók vannak.
2016. febr. 3. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!