Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják ki a nők a társkereső oldalakra, hogy akik bejönnek nekik azok a sportos átlagos pasik, amikor a macis fiúkat tudtommal szeretik a nők?
Komolyan kérdezel ekkora baromságot??
Amit te linkeltél az gusztustalan. Zsírlerakat.
Miből gondolod, hogy van olyan lény az univerzumban, ami erre gerjed???
Naná, sokkal vonzóbb mint a kockás has meg az izmos vállak...
Napi troll kérdés megvolt, röhögd ki magad, és írd meg a leckét.
Én olyan alkatú vagyok, mint amit linkeltél.
Nos, első randira sem mennék egyik csüngőcsöcsű zsírdisznóval se.
Ez macis:
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBNXkiJGRUmFZKy0kOyStpwnoNymbqCDDG8mcmykNLHIscvBXon1VvCg
Na ez bejön.
Amit te linkeltél az nem macis,hanem konkrétan hájas,és undorító.Ha ilyen vagy akkor azon az egyetemi diploma sem segít.
A mackós férfi az számomra ilyen,van rajtam kis túlsúly,de még vonzó:
Nekem már ez a Bódi Guszti hasonmás is kövér. Feketében nem látszik, de biztos van cicije. Akinek van cicije, az nem maci. A maci nem disznó.
A maci magas, nem kifejezetten izmos, de nem is hájas. Vagyis inkább mindkettő van rajta. Nem csupa izom, és nem szálkás.
Ez mackós, kis felesleg, de van ott izom is. Egyáltalán nem gusztustalan, semmi gond nincs vele. A feje más kérdés. :D
Ez be is jön a csajoknak, ahogy te írod.
Amit linkeltél, az egy tucat fehér bálna.
A csaj, amit linkeltél, az meg teljesen rendben van, csinos arc, jó alak, sorban állnak nála a pasik, nem fog összeállni egy diplomás bálnával, ha egy diplomás izompacsirtával is lehet.
Azt meg ismerkedéskor pont lesz.arom, kinek mi a végzettsége, engem az érdekel, hogy józan paraszti ésszel, önkritikával, empátiával, és megfelelő tájékozottsággal rendelkezzen, mert többek közt ez határozza meg, mennyire lesz a szememben "intelligens".
Na már most egy beképzelt fehér bálna, aki arra veri magát, hogy képes volt 8 év alatt elégségessel átvergődni, nekem ne verje magát a diplomára. Ugyanis annyi józan ész nem szorult belé, hogy képes legyen reálisan látni a helyzetet, miért nem tud becsajozni.
Innentől az csak egy darab papír, ami se.gget törölni se jó.
Majd akkor legyen ilyen elvárásod a csajok felé, ha a diploma mellé van havi 6-700 ezres fizetésed, házad Budán, két luxusautód (NEM sza.ros Audi), és helyből ki tudsz csengetni a csajnak bármilyen ékszert, luxusnyaralást, vagy lakást tudsz tolni a popsija alá.
Na onnantól lehet válogatni a jó csajok között, addig húzzál bőrt a fogadra, és verd ki pár netes por.nóra, mert ennél közelebbről pu.ncit nem fogsz látni!
Láttál te már medvét? Amit linkeltél, azok a srácok inkább hízlalt disznóra hasonlítanak.
Mellesleg nekem az jön be, akinek legalább annyira fontos a mozgás, mint nekem. Egy kanapén tehénkedő zsírtömegre meg ez nem jellemző. Én sem vagyok kövér.
Kérdező, szerintem kezdj barátkozni ezekkel a fotókkal:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!