Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha létezik az ízlésficam fogalma akkor kell lennie olyan nőnek aki ízlésficamos? Egy csúnya fiúnak csak ilyen nőnél lehet esélyük?
Engem már komolyan érdekel, hogy hol van az a sok "csúnya pasi", akik gyakorin napi 6-szor teszik fel ugyanezt a kérdést... Mióta gyakorizok jobban megnézek minden pasit akikkel pl együtt utazok, és esküszöm nem láttam még menthetetlenül ronda pasit életemben.. Néhány NAGYON extrém esettől eltekintve a legtöbb "csúnya fiún" segítene némi ápoltság, egy stílusváltás, más arcszőrzet/szemüveg/frizura, hasonlók. Általában azokat látom csúnyának, akik ápolatlanok, 20 éves divatot követnek és menőnek érzik magukat benne (susogós melegítő + zselézett haj, hasonlók), úgy néznek ki mint akit anyuka öltöztet, előnytelen ruhát, frizurát választanak.
Egyébként is minden ízlés kérdése. Számomra pl ronda a kondis, kigyúrt test, az ecset haj, meg a szakáll. Mégis igazából lehet nagyon sikeres jó pasi olyan akinek ezek vannak, mert más lány szerint meg pont hogy ezek néznek ki jól.
Ha nem vagy teljesen igénytelen a külsődre, akkor az nem fog megakadályozni a párkeresésben szerintem. Max ne fullos plázaribncoknál próbálkozz. :D
ma 22:30 Köszönöm, hogy megfogalmaztad helyettem.
(A kölyökképű srácomat anno megkértem, hogy növesszen már borostát. Azután olyan szexi férfiállatnak láttam. :D Pedig nem is volt magas, sőt még vékony is volt. És nagyon tökéletes volt úgy.)
Az a baj, hogy se normális nő, se normális férfi nem akar olyan társat, aki lehúzza saját magát. Ha ő magáról úgy gondolkozik, hogy egy ronda féreg, tőlem nem várhatja el, hogy meglássam benne a herceget. Mert az meg hogy jön le?
Ha én azt mondom, egy ronda, dagadt, senki nő vagyok, aki minek született meg... mekkora buli lehet velem lenni. Senki nem akar a másik antidepresszánsa lenni. Ha te nem találsz magadban szeretnivalót, mástól sem várhatod el. Ha lenézem magam, azzal a páromat is lenézem, hogy nálam, a senkinél jobbat nem érdemel ő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!