Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha létezik az ízlésficam fogalma akkor kell lennie olyan nőnek aki ízlésficamos? Egy csúnya fiúnak csak ilyen nőnél lehet esélyük?
Ez annyira nyomorúságos, hogy csúnya fiú...
Nőben azért könnyebben körülhatárható ki szép és ki nem.
De férfiban szerintem ez tök más.
Nekem pl az ilyen szépfiúk soha nem tetszenek, mindig azok akik mások szerint rondák...
külön kategória kellene már a csúnya fiús kérdéseknek.
amúgy szuper logika. ha valakinek tetszem, akkor le kell húzni az ő ízlését is. brávó.
74-es, szívemből szóltál. Én már egyenesen kitiltanám innen az "alacsony", "ronda" "ocsmány" szavakat használókat.
Nekem volt nem Alain Delon párom, akinek ráadásul testi fogyatékossága is volt. És? A vonzalom nem csak külső alapján alakul ki. Én például számos pasas hangját nagyon vonzónak tartom.
6: Inkább utóbb, mint előbb :D Amúgy volt már rá példa, hogy leveleztem egy lánnyal (nem látott rólam képet), jól elvoltunk, már szerelmet vallott, hogy így meg úgy szeret, és ha ilyen jól el lehet velem beszélgetni, akkor biztos nem zavarja majd a külsőm. Tévedett. Megszoktam már.
"Mert mi van, ha itt most egy lány rátok ír, hogy veletek ismerkedne?"
Na jó, azért legyünk realisták, annyiszor írtam már ki magamról, hogy alacsony és ocsmány, hogy elég valószínűtlen, hogy emiatt szimpatikussá válnék egy lánynak, és ismerkedni akarna. Még csak nem is azért írom ki, hogy hátha majd szánalomból eljön velem egy lány. Inkább feszültséglevezetés a sok elutasítás miatt. Inkább egy névtelen fórumon panaszkodom, mint élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!