Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak az emberek egymásnak társkereső oldalon?
A nők úgy választanak maguknak párt, mint a nyugdíjasok pártot: amellett teszik le a voksukat amelyik jobbnak hazudja magát.
Tanulságos példabeszéd:
A hapsi tudja hogy fontos az egészséges életmód a kiszemelt csajnak, igazodik hozzá, olyan kajáldába viszi ahol kevés zsírral főznek mitöbb elmegy vele kocogni csakhogy leimádkozhassa így róla a bugyit stb...naszóval x hónap múlva összejönnek és a hapsiról ekkorra kiderül hogy egyébként dohányzik. Mit reagál egy tipikus csaj?Kiadja az útját? Dehogy, az a kisebbség. Egy tipikus csaj így gondolkodik"Hát ez kellemetlen fejlemény de x hónapnyi kapcsolatot nem dobok ki a kukába emiatt" Nos y hónap múlva kiderül a pasiról hogy egyébként még zugívó is. Mit reagál a tipikus csaj? Valami ilyesmit:"hát ez mégegy kellemetlen hír de hát x+y hónapja együtt vagyünk, ennyit még illene kibírnia egy kapcsolatnak."
Szóval ez a helyzet, de mi van azzal a sráccal aki nyílt lapokkal játszott és a csaj már a legelején kirostálta amiatt mert a rostos gyümölcslé helyett a kólát preferálta ....
ma 20:29 vagyok
És hagy tegyem hozzá, 175 cm vagyok, tehát nem vagyok alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!