Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hazudnak az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak az emberek egymásnak társkereső oldalon?

Figyelt kérdés
Annyival egyszerűbb lenne, ha mindenki őszintén beszélne, így viszont üres ígéretek, mesébe illő szomorú sorsok és hazugságspirálok várnak az emberre. :)

2016. jan. 29. 21:42
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
na jó, úgy látom, h vannak itt nálam is bénábbak. :D te miért közölnéd almás pitével, h most pacalpörköltre éhezel, de majd meg szeretnéd enni almás pitét is? :D hogy almás pite ott hagyjon, és ne ehesd meg később?? :D
2016. jan. 31. 21:51
 22/37 anonim ***** válasza:
47%
En itt is az igazat szoktam mondani, a társkeresőn is, bár az nekem egyáltalán nem jött be. A nőknek akkora előnyük van a pasikhoz képest, hogy ez mar nem fair, inkabb élőben ismerkedek.30f
2016. febr. 3. 10:39
 23/37 anonim ***** válasza:
Elsősorban azért, mert saját maguknak is hazudnak.
2016. febr. 24. 16:23
 24/37 anonim ***** válasza:
43%
Én nekem is hazudott múltkor egy nő. 36 éves, elkezdi, hogy 20 évig együtt volt a pasijával. Tudod ki hiszi el ezt? Senki nincs 20 évig együtt a mai világban, de még 10 évig sem. HAHAAAAAAAAAA
2016. febr. 24. 20:48
 25/37 anonim ***** válasza:
47%
Az a legjobb amikor azt mondjak a csajok h komoly kapcsolatot szeretnenek es megdugatja magat a fel varossal. :D Biztos csak teszteli oket, igaz? :D
2016. febr. 25. 09:16
 26/37 A kérdező kommentje:
keresi az ideális apát, de sajnos az élet közbeszól és besikerül 1 roma gyerek :D
2016. febr. 25. 12:24
 27/37 anonim ***** válasza:
64%

Igen!! Valóban minden nő ezt állítja, hogy ő komoly kapcsolatot keres. Aztán kefél össze vissza. Én régen elhittem, hogy ők komolyat keresnek....Persze mert az a rossz tulajdonságom, hogy mindenkiről azt gondoltam, hogy mindenki igazat mond.

30 év felett hála istennek a nők is őszintébbek. Mert amíg a 23 éves lány titkolja, hogy szexet keres, addig a 30 feletti nő büszkén vállalja, hogy ő szex kapcsolatot keres.

De attól a falra mászok, amikor megkérdik a nők = "Milyen kapcsolatot keresel?" - Természetes,hogy komolyat.

Mondjuk aki ezt a kérdést felteszi, már magasról lexarom. Mert aki velem komolyan gondolja, az nem teszi fel ezt a kérdést.

2016. febr. 26. 19:06
 28/37 anonim ***** válasza:

nemtom miert hazudnak, total hulyeseg mert ha megtetszik neki az a valaki, es eljutnak a talalkozasig, akkor minden kiderul es vegge az egesznek.

senki nem akar olyannal lenni ako startban hazudik.

ez ellen csak ugy lehet vedekezni hogy folyton kerdezunk, es ha ugyan azokra a kerdesekre kulonbozo valaszokat kapunk, akkor az illeto biztos hazudik

2016. márc. 6. 20:40
 29/37 anonim ***** válasza:
Én őszinte vagyok de még vissza se írnak. Tisztelet a kivételnek. Amúgy eddig randi se sikerült az ilyen oldalakon.
2016. márc. 6. 21:12
 30/37 A kérdező kommentje:

a visszakérdezősnek:

- milyen idő van ma nálad? süt a nap :D

másnap:

- milyen idő van ma nálad? esik!

HAZUDSZ! :d

2016. márc. 9. 07:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!