Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év feletti lányok: Ti szoktatok randizni olyan srácokkal, akik alig 10 perc, pár mondatos beszélgetés után fotót kérnek, majd szinte azonnal randira hívnak?
Jól mondod 10-es, akivel komolyan lehet beszélgetni azt nem hívja ki azonnal az ember, ilyenkor hamar azt veszed észre hogy 20 ból hajnali 4 van pillanatok alatt. :)
Az ilyen nagyon ritka, na meg van az akinek úgy latod van némi közös bennetek, de harapófogóval kell kiszedni belőle a szót. A végén már megunod és elhívod, hogy beszélgessetek élőben na ekkor meg te leszel a világ gonosza a perverz a hűje meg miden.
Ez a véleményem az ilyen lányokról, az idegen a lány.
nem épp az ilyen nagy sietségről van szó hanem arról, hogy semmi komolyabb visszajelzés, hanem csak az idegedet húzza a lány...
itt nem kell nagyon komoly dologra gondolni elég ha annyit érzel, hogy igen mutat ő is érdeklődést az iránt, hogy meg akar ő is ismerni stb stb ...
nem, teljesen felesleges
pár éve még volt 1-2 eset, hogy elfogadtam a meghívást, de vagy el se jöttek, vagy valami perverz volt
26L
én lányban is találkoztam olyannal, aki "10 perc, pár mondatos beszélgetés után", vagy akár még enélkül is rögtön képet kértek. szóval nem csak fiúkra jellemző, ez inkább egy ember/jellem típus lehet, nem annyira nem függő.
nálam itt vége is szokott lenni az ismerkedésnek, mert innen szerintem nincs értelme folytatni. értem, hogy van, akinek a külső nagyon fontos, nyilván mindenkinek fontos valamennyire, de egy normális embernek tudnia kell ezt normálisan előadnia, különben teljesen mindegy, hogy néz ki akár ő, akár a másik. arról nem is beszélve, hogy egy fénykép általában csak nagyjából hasonlít arra, akit ábrázol, szóval nem sok értelmét látom messzemenő következtetéseket levonni valakiről egy kép alapján...
Ha párt keresel (már pedig a kérdésből az derül ki) akkor valljuk be igenis számít a külső. Ne legyünk ennyire idealisták, nyilván mindenkinek van egy minimum szint. Lehet most lenéztek, de nem szeretem a kövér (nem, nem telt, hanem az a jó hájas) lányokat. Hiába aranyos, kedves, párkapcsolatot nem tudnák vele kezdeni. Innentől meg párkeresési cél szempontjából kidobott idő. Am meg mindenki mindenhova felteszi a képét meg mindenét nyilvánosan, egy név nélküli profilképpel senki sem fog lenyomozni (persze lehet netről szedett és társai, de ebbe ne menjünk bele...)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!