Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány perc beszélgetés után folyton megunom a fiúkat. Mit lehetne ezzel kezdeni?
Dr. Housinához van szerencsém?
Keress valakit, aki összetettebb egy kifestőkönyvnél. (Aztán meglátjuk, bár ezek szerint pont a felszínes típus vagy...)
Akkor vagy egy kiismerhetetlen emberrel kell kezdened vagy olyannal aki nagyon jól játszik :)
Mondjuk jómagam is igy vagyok mind te csak emellet szerintem nem vagyok kiismerhetosem és szeretem ha próbálnak de nem tudnak megfejteni ....
Hány ember volt eddig?
Nem tudom, sok fiúval beszélgettem/ismerkedtem. Néhánnyal jártam is, hátha elmúlik ez a megfejtettség-érzés, és kapok valamit, amit még nem láttam, de ez egyszer se jött be.
Ezért lehet, hogy megint megkapom a magas lovat, de tényleg nem voltak sokkal bonyolultabbak egy kifestőkönyvnél. (ezt névtelenül most le merem írni, mert tudom, hogy nem bántok meg vele senkit)
23:25
Ide most nem ismerkedni jöttem, az internetben ilyen szempontból nem hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!