Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon csúnya fiúnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon csúnya fiúnak egy vaknőnél lehet esélye?

Figyelt kérdés
Ismerek egy nagyon csinos szingli teljesen születése óta vak nőt. Egy ilyen nő nem látja a csúnyaságomat, lehet esélye nála így?
2016. jan. 27. 22:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az elsonek a pont!! Bocsi, de ez olyan mint amikor a nagyapa horkol, a nagyi megy süket...
2016. jan. 28. 08:42
 12/16 anonim ***** válasza:
AMíg ennyire gyerekes és kezdetleges a lelkivilágod, addig inkább senkivel ne jöjj össze. Mindenkinek jobb lesz. Miután elfogadtad magad a külsőddel együtt, akkor próbálkozz.
2016. jan. 28. 10:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Akkor majd könnyebben fogadhatod el hogy mindenki elzavar egy "na kvázimodó, lehet visszamenni a harangtoronyba" jellegű sértések közepette.

2016. jan. 28. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem arra gondoltam, hogy kitapogatja, hogy ronda vagy, hanem arra, hogy tapintásra is el tudja dönteni egy vak nő, hogy bejön-e neki vagy sem. Na meg ők jobban érzékenyek a hanglejtésekre, ahogyan beszélsz, az nekik többet elárul, mint egy látónak, aki szinte csak a külsőségek alapján dönt.

A másik meg, hogy eleve a kérdező csúnyának tartja magát, tehát ott már lehet egy önértékelési zavar is, ami megnyilvánul cselekedetekben is, ezért osztom azt a véleményt, hogy először a lelki világát kell helyretennie magában és máshogy gondolkozni. Ne azért akarj egy vak nővel összejönni, mert ő neki ez nem számít úgyse, hanem azért, mert tetszik és tényleg komolyan gondolod vele. Nehéz egyébként sokszor ilyen lányok közelébe kerülni, de szép dolog és ha eldöntötted, akkor legyél vele, csak azt tudnod kell, hogy ők teljesen máshogy élnek, más elképzeléseik vannak, sokat kell rájuk figyelni, segíteni kell nekik sokat.

2016. jan. 28. 13:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Az hogy vak, nem azt jelenti, hogy nincsenek igényei a párkapcsolatban.

Gondolj bele, mire vágyhat egy vak nő, és te meg tudod-e adni számára?

Pl. hogy egyenrangúnak érezze magát, és úgy segíts neki a mindennapokban, hogy az ne legyen sértő?

Mit találhat benned vonzónak? A kellemes hangod, a jó vicceid, az éles eszedet, a műveltséged, a jóindulatod és segítőkészséged, hogy egy igazi gavallér vagy, aki a tenyerén hordozza, stb.?

Mert nekik is kell a vonzalom ahhoz, hogy szerelmesek legyenek.

Amúgy ha nem vagy jó a nőknél általában, tehát még csak barátkozni se akarnak veled, akkor kérdéses, hogy vagy-e annyira jó arc, hogy egy vak nőnek elég legyen.

Mondjuk egy vak és fogyatékos? Olyat nem ismersz?

2016. jan. 28. 13:58
 16/16 anonim ***** válasza:

#15:

Na erre gondoltam én is, csak nem tudtam így megfogalmazni.

Nekem egy gyengénlátó barátnőm van, és tényleg ha nem lennék tapasztalt, akkor vele sem mennék semmire, ugyanúgy vannak igényei neki is, csak más szemszögből.

2016. jan. 28. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!