Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon csúnya fiúnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon csúnya fiúnak egy vaknőnél lehet esélye?

Figyelt kérdés
Ismerek egy nagyon csinos szingli teljesen születése óta vak nőt. Egy ilyen nő nem látja a csúnyaságomat, lehet esélye nála így?
2016. jan. 27. 22:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne azért próbálj összejönni vele,mert vak,és nem látja a csúnyaságod,hanem azért,mert kedveled.

Hibás gondolkodás.

2016. jan. 27. 22:46
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Más nem felszínes nőknél is lehet esélye, valakinél a külső nem számít, vagy csak az elején számít még a személyisége meg nem fogja. :) :D
2016. jan. 27. 22:47
 3/16 anonim ***** válasza:
régebben sokat jártam a vakok intézetéhez Budapestre ott mindig láttam csinos szép nőket! szerintem van
2016. jan. 27. 22:55
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
ha ronda vagy úgyis kitapogatja vagy belsúgják a fülébe a barátai... Esküszöm a nők barátnőitől óvjon meg az úr + "család". Olyan negatív kampányt le tudnak tolni az ember ellen, hogy ahhoz képest Hitlert agyonajnározzák az amcsi háborús filmekben... :S
2016. jan. 27. 23:21
 5/16 anonim ***** válasza:

#3 én is, a Hermina útra, mikor felújították.

bár akkor nem voltak csak román melósok :D

2016. jan. 27. 23:21
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Amúgy ha tényleg ronda vagy azt megérzik. Azt hazudják rá hogy "rossz kisugárzás", de nem ez a rondaság érezhető ereje.
2016. jan. 27. 23:25
 7/16 anonim ***** válasza:

Azért nehogy azt hidd, hogy a vakok annyira balgák. Lehet, hogy nem látnak, de sokkal kifinomultabbak más érzékszerveik, hallás, tapintás, szaglás, szerintem még van hatodik érzékük is. A csúnyaság nem csak külső megnyilatkozás lehet.

Nekem látássérült barátnőm van, én is azt hittem, hogy ő neki úgyis mindegy kivel jár, mert alig lát valamit, így a kinézet nem fontos, de tévedtem. Mondjuk szerencsére tetszek neki, de amíg mi össze nem jöttünk, ugyanúgy válogatós volt, mint más.

2016. jan. 27. 23:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Szóval rondák, maradtok egyedül örökké vagy még rondább (és ott már erős igénytelenség is svan sajnos) nőket kerestek, ahogyan az meg vagyon írva :D Ki kell halnia a rondáknak, a fajnemesítés értelmében.
2016. jan. 27. 23:48
 9/16 anonim ***** válasza:

Ekkora téveszmével, mint ami itt egyeseknek van, szerintem már simán lehet beutalót kérni kivizsgálásra...

A születésétől fogva vak nő KITAPOGATJA, hogy valaki ronda? Honnan lenne már fogalma róla, hogy mihez viszonyítson?

14 éves korában a család matriarchái elé vezettek egy Adonisz külsejű férfit, hogy tapogassa végig és jegyezze meg a paramétereit?

A külső rondaságnak megvan az a sajátossága, hogy idővel átterjed a személyiségre is. Nem azt mondom, hogy rossz ember leszel, hanem csorbul a magabiztosságod, és befelé fordulóvá válhatsz, ami csajozás terén nem túl megnyerő.

Nyugi, a halandó porhüvelyed minősége nem fogja veszélyeztetni a bimbózó románcotokat, szóval próbálj meg így állni a dologhoz, és ne pedig kétkedve, eleve kudarcra számítva, mert ez tényleg nagyon sokat számít...

2016. jan. 28. 04:51
 10/16 anonim ***** válasza:

Ezzel a lelkivilággal esélyed nem lesz olyannál, aki csak a belsőd látja.

De egyszerűbb mint tenni a külsődért, nem igaz!?

2016. jan. 28. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!