Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most már végleg egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már végleg egyedül maradtam? N/24

Figyelt kérdés
Egész egyszerűen elegem van abból hogy más lányok/nők kellenek valakiknek csak én nem. Eddig akárhány fiúval randiztam mind lekoptatott minden indok nélkül. Így azt sem tudom mit ronthatok el. De az a helyzet hogy most már az is frusztrál hogy még senkivel se volt szexuális viszonyom. Én szerettem volna, de hát olyan hamar lekoptattak, egy pár hét után.
2016. jan. 26. 16:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%
az ilyen kérdések mindig olyan viccesek, olyan csaj nincs, akit ne dugna meg senki, ez tuti, vagy rohadt kevesen vannak.
2016. jan. 26. 17:40
 12/20 LazyJones ***** válasza:
66%
Igazából nekem is az a bajom az ilyen kérdésekkel, hogy 95%ban kamu az egész. Szóval kedves kérdező, ha nem kapu, akkor dobj egy üzit. Nem randit szeretnék, csak átrágni ezt a problémát.
2016. jan. 26. 18:09
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggodj en ugyan igy vagyok a lanyokkal?

Kesz kosargyujtemenyem van...

2016. jan. 26. 18:57
 14/20 anonim ***** válasza:
24%
Kamu kérdés, minden lánynak van egyszerre több férfi rajongója is...
2016. jan. 26. 19:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Írj!
2016. jan. 26. 19:50
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ezt ennyi információ alapján nem lehet pontosan megmondani. Valószínűleg olyan pasikat fogsz ki, akik felszínesek vagy nem akarnak komoly kapcsolatot kialakítani veled. Ha futó kalandokra vágynak, akkor jobban is jártál, hogy leléptek.

Lehetséges, hogy nem rontottál el semmit. Az is lehetséges, hogy olyan férfiakat engedsz közel magadhoz, akik tipikus nagydumások vagy szélhámosok, akikre nem számíthatsz.

Bár itt gyakorikérdéseken is rengetegen akarnak ismerkedni és tudom, hogy sok üzenetet kaphatsz, de én is megpróbálnám. Nem akarok tolakodni, mivel sokan nem szeretik az ismerkedést itt. De ha van kedved, írj rám :)

25

2016. jan. 26. 22:47
 17/20 anonim ***** válasza:
nem értem, honnan veszik ezt a pasik, h MINDEN lánynak minimum x fős udvarlótábora van. van az a kategória, szerintem megmagyarázhatatlan módon, ami szép, csinos, értelmes lányokból áll, akikkel lehet beszélgetni, programot csinálni ésatöbbi, de valamiért kívül esnek a férfiak látómezején.
2016. jan. 28. 11:41
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 ha van ilyen, akkor küldd ide hozzám, bár arra már én is gondoltam, h nem minden jófej csaj lehet népszerű, de azok meg úgy elbújnak, h az életben meg nem találom őket sajnos
2016. jan. 28. 18:02
 19/20 LazyJones ***** válasza:
#17 Nyilván vannak ilyenek, de abból kiindulva, hogy a kérdező azóta sem jött ide vissza, üzenetet nem írt, valahogy nehezen tudom elhinni, hogy tényleg megoldani akarja a problémát, és nem csak panaszkodott (esetleg trollkodott) itt egy sort....:)
2016. jan. 28. 20:28
 20/20 anonim ***** válasza:
A kérdező psziciátriai eset, ugyanis hónapok óta minden nap felteszi itt ezt a kérdést. Ne foglalkozzatok vele, beteg.
2016. jan. 29. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!