Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok képes egy jó beszélgetésre facebookon?
Figyelt kérdés
Egyszerűen hihetetlen, hogy érdeklődök, érdeklődök és csak érdeklődök. De vissza senki nem képes kérdezni, hogy ugyan és te? és te hogy kerültél ide? mióta táncolsz? Minek? Kinek?
Tudom csak az érdeklődik, akit érdeklem, jól tudom. De ha már táncpartnert keres egy csaj, akkor miért nem érdeklődik. Hát csak érdekelné, hogy milyen a személyiségem, ha már táncpartnerek leszünk, na.
Komolyan már csak magamat okolom, hogy ekkora szerencsétlen vagyok... őszintén, mit rontok el?! mit nem csinálok/csinálhatok rosszul?
2016. jan. 25. 19:40
1/4 anonim válasza:
Ugyanez van velem is netes ismerkedésnél. Pasi vagyok, próbálkoztam mostanában ismerkedni, barátkozni, csevegni. De egyenlőre csak online. Alig kérdeznek vissza valamit. Nem az a baj, hogy nekem kell kezdeményezni vagy vezetni a beszélgetést, de semmi visszajelzés a lánytól. Megemlítem mivel foglalkozom, azt is, hogy szívesen mesélek bármiről, ha érdekli. Nem tudom, hogy a lányok mindenkivel ilyenek, vagy csak én fogom ezt ki
2/4 anonim válasza:
Én ezért utálok neten ismerkedni.. Sokkalta nehezebben fejezem ki magam, mint szóban. Hiszitek nem hiszitek élőben könnyebb.., mert ott van előtted és látod a reakcióikat.
3/4 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm nagyon normális, jól el lehet vele beszélni. De facebookon mintha nem is ő lenne. Sokkal rövidebb, tömörebb válaszokat ír. Mondjuk érthető, szerintem is a személyes beszélgetés fontosabb. De faceb jó beszélni, akikkel nem futnék össze, mert messze laknak vagy bármi miatt. Szóval van ilyen.
4/4 anonim válasza:
Ott rontod el, hogy az ismerkedési fázisban a facebook írogatás, sms és telefonálás a találkozók és randevúk leszervezésére valóak, mint eszközök, nem pedig ismerkedésre. Ültesd át a jó beszélgetést valós környezetbe, a virtuálisat pedig hagyd. Voálá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!