Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs az emberekbe (nőkben) az hogy legalább egy nemleges választ visszaírjon?

Figyelt kérdés

Mikor társkeresőn voltam, és rám írt egy olyan nő, aki számomra nem volt szimpi, megírtam korrektül, hogy ne haragudjon de nem az esetem.

Egyszerűen az volt benned, hogy mindenképpen írjak valamit neki. Bűntudatom lett volna ha egyszerűen semmi választ nem írtam volna levelére. A nők meg sorozatba nem írnak vissza, korrektebbek lennénk mi férfiak?

2016. jan. 25. 17:49
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Itt senki nem hallott az illem nevű dologról?

Tudom, manapság már nem trendi illedelmesnek lenni, de réges régen az én időmben, azaz úgy 2008 környékén még elvárható volt a kétoldalú kommunikáció, tehát, ha valaki leír vagy mond neked valamit értelmes hangnemben, akkor te arra ugyanolyan értelmes módon reflektálsz. Elhiszem, hogy egy ilyen ősi szokás egyeseknek felfoghatatlan, de ha ezt képesek lennének betartani az emberek, akkor sokkal gördülékenyebbek lennének a dolgok. Na műr most, ha én valakinek írok egy levelet, akkor ne essen már le az aranygyűrű az ujjáról, amikor válaszolni kell rá egy pár szavas válaszkával. Még régebben, az idők homályába veszett ősi kilencvenes években még volt egy "levelezőtárs kerestetik" rovat az újságokban, amit sokan igénybe is vettek, többek között jómagam is. Ha ott valaki kapott egy igényesen megszerkesztett levelet, akkor rendkívül udvariatlan dolog volt nem válaszolni rá, még akkor is, ha a feladó személye nem tetszett, az alapvető illem megkövetelte, hogy válaszoljunk neki, de ezek már csak rég elfeledett legendák, amikről egész biztos nem hallott itt még senki csak a hozzám hasonló 28 éves ősöreg aggastyánok. A ti nyelvetekre lefordítva így összegezhető: rohadt nagy bunkósság nem írni egy reply-t annak, aki írt nektek egy normális levelet, ez alól még az se mentség, ha nem akartok semmit a csávótól/csajtól.

2016. jan. 26. 08:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Mióta korrekt egy átlagos nő?

De már pardon, nektek ez kell. Egy kis hiszti, egy kis kamu, egy kis mellébeszélés. Igen, szenvedtek tőle, de mégis valamiért szükségetek van erre.

2016. jan. 26. 10:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!