Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs az emberekbe (nőkben) az hogy legalább egy nemleges választ visszaírjon?
Mikor társkeresőn voltam, és rám írt egy olyan nő, aki számomra nem volt szimpi, megírtam korrektül, hogy ne haragudjon de nem az esetem.
Egyszerűen az volt benned, hogy mindenképpen írjak valamit neki. Bűntudatom lett volna ha egyszerűen semmi választ nem írtam volna levelére. A nők meg sorozatba nem írnak vissza, korrektebbek lennénk mi férfiak?
Szerintem ez manapság tényleg komoly probléma kezd lenni.
Ki kéne találni valami olyan funkcionalitást ezekbe a párkeresőkbe, ahol a nő számára előnyös, ha valamilyen módon reagál egy felkérésre.
Akár azon is el lehetne gondolkodni, hogy a nagyon népszerű lányokat valahogy jelezze az oldal. Így ízlés szerint elkerülhető.
A dolog pikantériája még az is, hogy csináltam magamnak egy kamuprofilt kép nélkül. Teljesen átlagos adatokat adtam meg, fénykép nélkül. Egy csomó megkeresést kaptam, 20 nap alatt 20 levél jött. Volt köztük bunkó is, de sztem relatív kevés. Lehet csak azért kevés, mert kép nélkül voltam fent, ezt nem tudom. Természetesen egyre sem válaszoltam, nem szeretnék senkivel sem szórakozni. Nagyon kíváncsi voltam arra, más srácok hogyan próbálnak ismerkedni, milyen szöveggel. Nem lettem sokkal okosabb.
Szerintem tényleg kezdeni kéne valamit ezzel az ismerkedés dologgal, mert 2016-ban úgy tűnik használhatatlanná fagytak a társkeresők. A nők magamutogatási mániája és a férfiak egy csoportjának a szexéhsége ellehetetleníti a netes ismerkedést.
Lehet jó ötlet lenne egy olyan társkereső, ahol az emberek kép nélkül írhatnak egymásra, nem adnak meg magukról pénzügyi adatokat és mindenféle személyiségtesztekkel vagy érzelmi intelligencia alapú tesztekkel, vagy csak írásos szimpátia alapján lehetne ismerkedni?
Undorító ez a "nem válasz is válasz"-hozzáállás. Ha az ember veszi a fáradságot és ír egy normális levelet, legalább egy normális elutasítást kaphatna rá. Komolyan, felnőtt embereknek nehézséget okoz néhány mondat leírása? Mit csinál az ilyen egy valódi nehézséggel? Az is szánalom, hogy azért nem ír, mert akkor jaj biztos bunkó lesz utána az illető. El akarjátok kerülni a bunkóságot, de így pont ti lesztek a bunkók. Ha adsz egy normális választ, onnantól nincs rajtad felelősség, ha a másik bunkó, az már nem a te bajod. De hogy a valószínűsített parasztságot ellenparasztsággal védjük ki... agyrém.
Nyilván ha zaklató, elmebeteg, vagy egyéb eszelős iromány érkezik, arra ez nem vonatkozik, de tudom, erre az lesz a válasz, hogy minden nem szimpi levélre kamukifogásokat találtok ki, hogy miért is eszelős...
'Adj legalább egy esélyt, mindent megteszek.'
Tipikus vàlasz a nemre :D meg h milyen k vagy.
Elveve a férfiak azt hiszik nekik jár a figyelem a nőktől. Már-már kötelessége a nőnek foglalkozni akàrkivel is.
Fel kel világosítsak mindenkit, ez nem így van.
Nem jàr esély mindenkinek, nincs szánalom randi meg ilyenek.
Ilyen az élet, bizony sok nő szàmára egy választ sem ér egy vadidegen fèrfi próbálkozása. Főleg miután aznap kitöröltem 5 szex ajánlatott amiből 2 fizetni is akart. Tàrskeresés címén legelső levélben.
Még régebben olvastam, hogy vannak olyan társkeresők (külföldön), ahol csak nők írhatnak a férfiaknak. Annak én például örülnék, még akkor is, ha egy darab levelet nem kapnék. A nőnek ott a lista, válassza ki a neki tetsző férfit, aztán ismerkedjen vele. Mindkét fél rengeteg időt megtakarítana.
Állítólag 2010-ben még használhatóak voltak a társkereső oldalak, de mára tényleg használhatatlanok, arról nem is beszélve, hogy rengeteg a pénzlehúzós oldal :(
Én is töröltem magam, több, mint egy éve.
Kérdező:
2 évig voltam társkeresőn, a leveleim 99%-a válaszolatlan maradt, de őszintén szólva, nem éreztem egy elutasító levél hiányát sem. Nem tudom, hogy vagy vele, de nekem nagyon nem hiányzik, hogy minden nap azt olvasgassam, hogy bocsi de nem jössz be.
Jó lehet, csak én vagyok ilyen, amikor edzésről eljövök, szoktam köszönni a pultos lányoknak, de arra már nem szoktam figyelni, hogy visszaköszönnek-e :D
Szerintem a korrekt levelekre kellene válaszolni. Ha egy nő tisztességesen elutasít, azzal sosincs bajom. Aki meg ezt nem fogadja el, azt le lehet tiltani úgyis.
Én ha nő lennék azt csinálnám, hogy egyszer rászánnám magam, hogy kiszűröm az összes gáz megkeresést, és csak az értelmeseket hagynám meg. Szeriuntem akkor már maradna annyi, amire lehet válaszolni, és nem megterhelő. Arra kíváncsi lennék, hogy az a napi 20 megkeresés, ami átlagos sok nőnél, mennyi épkézláb, jól összeszedett levelet tartalmaz? Nem kötekedni akarok, komolyan érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!