Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont ilyen nőket fogok ki?
Persze,hogy nem akar akárki, akárkivel össze jönni.. Nyilván csak olyannal jövünk össze akivel szimpatikusak vagyunk egymásnak. Ha nincs szerelem akkor nincs értelme a kapcsolatnak, vagy is én még ilyet nem láttam.
Sosem érdemes egy nő után bánkodni, mert van még a világon ezer, akik kapcsolatot keresnek. Csak lehet, hogy pont rosszat fogtam ki.. Meg eshet bármi.
Na és mi az a jó hír?! :D
Leírtam :)
Az, hogy megéri az energiabefektetés, mert elég nehéz a párkeresés, sok a csalódás, de ha megvan az az ember, akire vártál, akkor az feledteti.
Az a baj, hogy sok energiát fektettem bele. Szóval most "újra fel kell töltődjek," hogy megint a régi magam legyek, és magamat adjam. Nem ilyen egyszerű ez.
De bízom benne, hogy valami hamarosan ki alakul és lesz valami már. Mert a külsőségemmel, és a belsőségemmel eddig nem volt panasz.
Hehe. Köszi! :D
Majd lesz ami lesz. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!