Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel napi szinten beszéltünk (chaten) az elmúlt 2 hónapban, nagyon közel kerültünk egymáshoz, úgy éreztem beleszerettem már azelőtt hogy elvitt volna randira. (Ismerjük egymást már egy éve, de még nem randiztunk).

Ma épp egy hete hogy valami miatt már nem ír. Rákérdeztem többször is mi történt, jól van-e, ha beszélgetni szeretne tudja hol talál.. Napokig semmit nem válaszolt, aztán amikor már teljesen feladtam, rámírt, épp olyan kedvesen mint azelőtt, hogy ne haragudjak, csak emészti magát valami miatt (nekem se mondta el mi miatt pontosan) és hogy most magányra vágyik, amíg ki nem találja mit akar.

Mondtam rendben, próbáltam megértő lenni, nem kérdezősködni, próbáltam tiszteletben tartani a magán életet. Aztán ma facebookon megláttam, hogy ismét felvette az ismerősei közé az ex barátnőjét, akivel 6 hónapja hogy szakitottak...

Fogalmam sincs összejöttek-e újra, vagy csak alakulóban van, lényeg, hogy nekem nagyon fáj, mert beleszerettem a srácba és egészen egy héttel ezelőttig még azt beszéltük mikor visz el engem randira. Jó lenni azt hinni, túl reagálom, de nem akarok ilyen naív lenni, tudom hogy a lány benne van a dologban.

Fáj, és ki akarom őt verni a fejemből. Ha én nem vagyok fontos már neki, mint ahogy azt annyiszor biszonygatta nekem eddig, akkor ő sem érdemli meg hogy állandóan rágondoljak, mégse tudok rajta segíteni :(

2016. jan. 24. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Állítólag a 2 könyöködet a hátad mögött össze tudod érinteni.
2016. jan. 24. 20:33
 2/3 Clark Kent.. ***** válasza:
Igyál meg egy teát.
2016. jan. 24. 21:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Vörösbor mellett döntöttem.
2016. jan. 24. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!