Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Járnátok olyan lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok olyan lánnyal, akinek hiányzik az egyik füle?

Figyelt kérdés

2016. jan. 22. 22:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
78%

#15 - pedig lehet érdemes lenne, nem a párkeresés miatt, hanem az önbizalmad miatt. Ugye ez a kérdés is tulajdonképpen arról szól, nem? :)

Én egy kicsit tartanék tőle. Nem attól, hogy mondjuk kézen fogva sétáljunk nyilvános helyen - hanem ugye előbb-utóbb eljön a gyerekvállalás ideje és azt írtad, hogy így születtél.

(Mondjuk járásról volt szó, én meg ezzel jól előreszaladtam, de ez már biztos az öregség jele... :P )

29F

2016. jan. 22. 23:42
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
Van Gogh nem adta prostinak. Köze nem volt ehhez. Saját magának vágta le, mert bipoláris zavara volt, magyarul elmebeteg volt. Kérdező, nem járnék veled, mert ha egy nőnek jogavan tökéletes testű pasit akarnia, akkor nekem is tökéletes nő kell.
2016. jan. 22. 23:58
 23/34 anonim ***** válasza:
4%
Pontosan úgy van, ahogy az utolsó kommentelő írja. Mert, bár lehet te rendes és szolid kiscsaj vagy, de a többi női társadról kialakult általános negatív tapasztalat a felszínességet illetően, arra készteti a mindenkori férfit, hogy neki is legalább ugyanolyan elvárásai legyenek. Ha egy nőnek nem kellek csak azért mert ~170-re nőttem (egyébként minden másban a tökélyt testesítem meg), akkor hadd ne legyen kötelességem meghunyászkodni. Sajnos ez egy örökös harc azok között akit érint.
2016. jan. 23. 01:16
 24/34 A kérdező kommentje:
#23 ezzel semmi gond nincs, bár igazán kiváncsivá tettél. Milyen tulajdonságokkal rendelkezhetsz vajon, ha azon túl hogy "mindössze" 170 cm magas vagy, a tökélyt testesíted meg? :)
2016. jan. 23. 02:18
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Fiúk, ezek után ne gondoljátok, hogy itt bárki elhiszi, milyen kedvesek, rendesek, elfogadók vagytok az "összes felszínes nővel" ellentétben, ha egy ilyen aprósággal nem tudnátok kibékülni. Ellentmondásosak vagytok "egy csöppet". :-D

Akinek nem inge, nem veszi magára, és előre is köszi a lepontozást. ;-)

2016. jan. 23. 09:37
 26/34 anonim ***** válasza:

ÉN simán járnék veled, hiszen csak testi hibáról van szó. Lehetsz attól még nagyon szép minden tekintetben.

ÉN meg rosszul látok, csak az egyik szemem működik.

Írtam privátot, légyszi válaszolj.

2016. jan. 23. 10:28
 27/34 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem gáz. Semmivel se "csúnyább" probléma, mint a foghiány, kopaszodás, szemüveg, kancsalítás, bőrhibák, pedig ezekkel is sok ember él és lám, van párjuk.

Nő vagyok, nem pasi.

2016. jan. 23. 11:23
 28/34 anonim ***** válasza:
nahát :o nő vagyok, és meglepődtem, mennyien kapásból nemet mondtak egy ilyen lányra. fordított esetben engem nem zavarna. minusz 1 fül? :D szerintem ez még semmi :D ha tetszik valaki egyébként, nehogy már ezen múljon :D
2016. jan. 23. 11:36
 29/34 anonim ***** válasza:

#24: "Milyen tulajdonságokkal rendelkezhetsz vajon, ha azon túl hogy "mindössze" 170 cm magas vagy, a tökélyt testesíted meg? :)"

---

Épp csak olyan tulajdonságokkal, amiket részben nem a genetika befolyásol: intelligencia (mérnökdiploma, anyanyelvi szintű német és angol), arc, kommunikációs képesség stb.

Persze csak a kérdésedre reagáltam, nem fényezem magamat. Csupán ezzel azt akarom hangsúlyozni, hogy valószínűleg hozzád hasonlóan én is a legtöbbet hozom ki magamból, háttérbe szorítva a problémákat és hiányosságokat, amelyeket a másik fél viszont gyakran a pozitív tulajdonságok függvényében sem tolerál.

2016. jan. 23. 11:38
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

#29 - Szintén mérnök vagyok, de rólad ez ugrott be:

[link]

2016. jan. 23. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!