Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van olyan sok szingli?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan sok szingli?

Figyelt kérdés
Statisztikák szerint nagyon sok a szingli, a kormány már szingli adón is gondolkodott. Nagyon sok férfi és női egyedülállókat ismerek. Komoly kapcsolat már nem divat?
2016. jan. 22. 21:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9%
Kicsit unfair a lista, igaz? Még ha nem a valóságot tükrözné...
2016. jan. 22. 23:10
 12/20 anonim ***** válasza:
35%

Nekem pl azért nincs senkim, mert maradi vagyok. Én köszönöm, nem kérek a balliberális, feminista, karrierista nőkből, nekem egy okos, kedves, családanya-típusú nő kéne. Na de ilyenből nincs manapság, mert a társadalom "irtja", emberek nagy része szerint ciki.

Egyedül jobban elvagyok, mint olyannal, aki mellett nem vagyok boldog. Így hát egyedül vagyok. Nyilván örülnék én is egy rendes kapcsolatnak, de ez van.

Jöhetnek a mínuszok, a véleményem akkor se fog változni.

2016. jan. 22. 23:24
 13/20 anonim ***** válasza:
B+!!!!!! MO-on elég kevés a szingli! Ne a Zsoti szövegét nyald be! Inkább nézd a statisztikát! Kevésbé hitéleti megközelités!!!!!
2016. jan. 22. 23:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Én azért vagyok szingli, mert nem szeretem a távkapcsolatokat, és csak olyan srác jöhet szóba, aki erdélyi. 20/L
2016. jan. 22. 23:36
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Ronda külső, rossz szociális képességek, irreális igények, esetleg korai sérülésből jövő félelem, de leginkább ezek keveréke. Személyesen mindben érintett vagyok kisebb-nagyobb mértékben.
2016. jan. 22. 23:47
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

Blablabla a nők gonoszak blablabla minden az ő hibájuk blablabla.

Lehet, h csak belefáradtak, h dolgoznak, háztartást vezetnek, gyereketszülnek -nevelnek, mégis semmibe vannak véve.

Am lol@ "ipkisz láb"

A csávó több "szupersztárt" fel tud sorolni, mint én nő létemre. Kicsit gyanús:D

2016. jan. 22. 23:51
 17/20 anonim ***** válasza:
5%

A csávó tudja használni a Google-t. lol

Egyébként sehol nem írta, hogy a nők gonoszok.

Ilyen a természetük és kész. Ezek tények, amiket el kell fogadni.

2016. jan. 23. 00:10
 18/20 anonim ***** válasza:
94%

Én lányként újra és újra vitába szálok itt a többséggel és mindig le vagyok pontozva és/vagy ugatva.

Tehát leírom mit látok. Nem a helyzetről alkotott véleményem csupán tényeket. Volt olyan fiú akit az alakja miatt hajtottam el (számomra nem volt vonzó) egy darabig szingli volt szegény családból származik nincs jó alakja (a farok méretét nem tudom de kétlem hogy ezért jött vele össze bárki) nem bunkó sőt kedves fiú és az egész felsorolás lényege : talált párt magának és két éve boldogok.

De hogy vissza térjünk a szinglikre van egy fiú akit az érzelmi labilitása miatt hajtottam el. Nagyon labilis és olykor a földtől teljesen elrugaszkodott világban él. Nincs párja. Nem azért nincs párja mert nincs bmw-je.

Van olyan fiú ismerősöm akinek azért nincs párja mert szüz lányt keres mert zavarná ha már"jártak volna benne" amúgy rendes fiú kicsit papucs

Van olyan fiú ismerősöm akinek azért nincs párja mert egy nyuszi és ha kezdeményez is (nem szokása) olyan lassan teszi hogy a lány megőszül mire eljutnának a csókig

Van olyan aki tartós kapcsolatra vágyik úgy hogy 2hónap után ráun a lányokra (nem az a monogám típus és az anyja irányítja még most a 20as évei vegen is)

Van olyan aki a 40es éveit tapossa és azért van egyedül mert egy adott nővel játsszák a se veled se nélküledet (most épp nélküled)

Emellett ismerek olyan lányt aki azért szingli mert élvezi

Van aki azért mert kicsesztek vele ( 3 olyan pasit fogott ki egymás után aki megcsalta) így most "gyógyul"

Ismerek olyat aki igazi ribi (tudjuk miért szingli)

Ismerek olyat aki nem csúnya de észre sem veszik a pasik

Ismerek olyat aki nem túl szép ezért nem kell a pasiknak

Olyan is van aki mindig olyanba szeret bele aki nem viszonozza

Most hirtelen ők jutottak eszembe. Mindnek megvan a maga oka arra hogy szingli de alig ismerek olyat aki azért szingli mert az itteni sztereotípiákat vallja.

Ezek a tények akár tetszik a tisztelt olvasó közönségnek akár nem.

2016. jan. 23. 00:24
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
22:21 Tehát röviden a férfiak tökéletesek, sajnálnunk kell őket mert ők az áldozatok és mindenről a nők tehetnek? Fel kéne nőni talán. Az oviban divat az, hogy mindenért a másikat hibáztatjuk.
2016. jan. 23. 02:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Az alábbi kérdés alapján van, aki azért szingli, mert ő ugyan nem tökéletes, de egy aprócska testi hibát képtelen elfogadni, mert ő tökéleteset akar:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. jan. 23. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!