Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék kapcsolatot, de nem tudok kijönni a konfortzónámból. Mit tegyek?
Eddig a tanulásba menekültem, azért nem kerestem kapcsolatot, mert mindig tanulnom kellett. Most nagyon szeretnék. Igazából mindig szerettem volna, csak nem szántam rá magam, hogy változtassak.
Kedves vagyok, intelligens, jó humoró, de nem tudok közelengedni senkit magambhoz.
Volt egy kapcsolatom, de csak azért jöttem össze vele, mert azt hittem, hogy túl válogatós vagyok, és ugysem jön soha olyan, aki igazán tetszene. Jól át is vert.
Mintha a tudatalattim elzavarná a srácokat azzal, hogy azt üzeni, nem vagyok elég magabiztos.
Valoszinuleg jol latod a helyzeted, csak nem a tudatalattid zavarja el a sracokat, hanem a tudatalattid becsap teged hogy sosem lesz olyan parkapcsolatod amit szeretnel.
A tudatalatti itt konkretan nem megy misztikus dolog hanem ebben az esetben foleg az agyad osztonos reszeinek a korai emlekei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!