Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 elutasítás után mekkora rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 elutasítás után mekkora rá az esély, hogy 36-odikra ne utasítsanak el?

Figyelt kérdés

2016. jan. 20. 18:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Vagy igen vagy nem, de az biztos. :-)
2016. jan. 20. 19:22
 12/23 anonim ***** válasza:
Láthatod az utcán, bárhol hogy mennyi ronda ember él heppi kapcsolatban. Veled más lehet a gond. Nekem már ez a sok próbálkozás is fura. Habár attól függ hány éves vagy. 40 évesen nem olyan sok. 20-asan nagyon sok. Szerintem.
2016. jan. 20. 19:22
 13/23 anonim ***** válasza:

Hát azt nem tudhatom, mit csinálsz rosszul.

A ronda relatív. Ismerek olyan párokat ahol az egyik feltűnően szép a másikat meg bottal sem piszkálnám meg, de nem ezen múlik, valami más lesz a baj, de ismeretlenül ilyen kérdésekre sosem fognak neked tudni válaszolni, az ismerőseid pedig lehet tapintatból nem őszinték veled.

2016. jan. 20. 19:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Te nem az a srác vagy aki ugyanannál a nőnél próbálkozott 35-ször? Ha igen, szerintem többet már ne foglalkozz vele, nem fog hirtelen megváltozni a véleménye rólad. Annak meg nincs értelme, hogy valakit beleerőszakolj a kapcsolatba...
2016. jan. 20. 19:28
 15/23 anonim ***** válasza:
97%
2016. jan. 20. 20:17
 16/23 Sunshinedoll ***** válasza:
Ha harminchatodjára is ugyanúgy próbálkozol, mint eddig, akkor megint el fognak utasítani, valamit nm jól csinálsz :D
2016. jan. 20. 20:36
 17/23 anonim ***** válasza:

Szia, a képlet sokkal egyszerűbb:

adott N számú lány (n = ismeretlen)

ennek ez az igénye, annak az, ez ilyen fiút akar, az olyat

Két véglet létezik: a full jó pasi és a full szerencsétlen. Nézd meg, miben jók a sikeres pasik, nyilván elértek valamit az életben, nem számolgatják a forintokat hanem megengedhetik maguknak. A lányok felnéznek az ilyen emberekre, ők sem maradnának ki a jóból, emellé társul egy társasági élet élés, és megnyerő, laza kiegyensúlyozott kisugárzás.

A szerencsétlen meg otthonülős, forintoskodó, általánosítja a nőket, elvei és teóriái vannak, és a legnagyobb baj az hogy elvárásai. Cserébe viszont nem tud sokat adni.

Tehát a megoldás: magadért tegyél. Legyél képzett, keress munkát, vásárolj egy kocsit, vegyél részt programokban, barátkozz, MEGISMERNI AKARD a nőket és nem felcsípni, ne érezzék azt rajtad hogy folyik a nyálad és ki vagy éheztetve, magyarán úgy kezdd a beszélgetést hogy mindegy mi lesz mert jól érzed magad a bőrödben csajjal is és csaj nélkül is. Ők ezt látni fogják rajtad, tudod kezelni a nőket (ezt azokra mondják inkább akiknek van barátnőjük és más lányokkal beszélnek) és a vicces, jófej srácot lássák benned, ne a gátlásokat és gátakat.

2016. febr. 1. 13:33
 18/23 anonim ***** válasza:
El fognak utasítani... nyilván nem csak itt látszik rajtad, hogy te tulajdonképpen azt élvezed, arra hajtasz, azért számolod, mert abban akarsz valami nagy sikert, vagy rekordot elérni.
2016. febr. 1. 14:23
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát, ha ez azt jelenti, hogy 35 alkalommal mentél oda random vadidegenekhez, hogy szia, leszel a barátnőm, akkor száz százalék, hogy a 36.-ik is sikertelen lesz.
2016. febr. 1. 14:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Igazából én se értem ezt az "elutasít" dolgot, nekem még nem volt ilyen élményem (60F).

Él az ember, emberek közt, azok a fele nő, vannak szimpatikusak, azokkal barátkozunk, aztán vagy megáll itt a dolog, vagy tovább megy - feleség lesz, szerető, vagy élettárs..

Szóval ez tényleg úgy hangzik, hogy mész az utcán és megkérded a szembejövőket.. Szerintem 35 nőm nem is volt tán egész életemben, de még olyan 35 se, akitől akartam volna valamit.

Viszont az elmúlt 40 évben nem voltam fél évet se egyedül...most se.

2016. febr. 1. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!