Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet emiatt utasítanak el a jó nők?
Hasonló minőségek vonzzák egymást, két mágnes vonzza egymást, de olyan elenyésző hatása van a fára, hogy nem látszik köztük vonzás.
Olyan minőségbe tartozol, amilyen emberek vonzónak tartanak. Ha ezzel nem vagy elégedett, próbálj változtatni a minőségeden, figyeld meg, milyen emberek vonzók azok számára, akiknek vonzó akarsz lenni, és próbálj olyanná válni. Ha sikerül, eléred a célod, ha nem tudsz változtatni, akkor el kell fogadnod a helyzetedet.
"Kérdező,neked nem csak a magasságoddal van baj.A súlyod,mint egy gyereké,csóró vagy és valószínűleg ronda is."
Átlagos arcom van, stabil jó a fizetésem, csóró akkor lennék, ha segélyen élek.
130 ezer netto jó fizetés?
Annyit egy hónapban baromságokra szórok csak el.
Amúgy meg a belső fontos, nem az, hogy 'stabil állásod van'.
Nem a fizetés nagysága, nem is a munkahely stabilitása a lényeg, hanem hogy mit dolgozol (milyen szerepet töltesz be a társadalomban). Megírnád nekünk, hogy mit dolgozol?
21/L
Én 171 cm vagyok és 59 kiló.
Szeretek a pasim ölébe ülni... azért bírjon el minimum. Amúgy az én párom sem egy égimeszelő, 180 cm alatt van kicsivel. De azért legalább 75 kiló és fel tud engem emelni, és nem érzem azt ha megyünk este haza, hogy én vagyok a testőre :D
Ismerek alacsony pasikat akik jófejek, és még szóba is jöhetnének nálam. Kettőt is. De azért a 163 cm nagyon-nagyon alacsony.
A fizud meg... hát az sem magas. Nem mondom mert igazad van, fő, hogy van állásod, és nem egy lusta disznó vagy. Próbálkozni kell, de tény, hogy a nők szeretik, ha biztonságban érezhetik magukat párjuk ölelő karjában. És az kicsit nem megy ha egy fejjel alacsonyabb vagy.
A súlyodról ne is beszéljünk! Te jó ég! Még a nővérem is kövérebb nálad, pedig ő akkora mint te, és vékony :D :D
Nagyon jó lenne már egy csinos jó nő. Viszont nem tudom mi lehet a probléma, átlagos 130 ezer nettós stabil állásom van, nem vagyok kövér (50 kg) egyedül a magasság lehet probléma, de nem hiszem hogy emiatt (163 cm) A bensőm jó, kedves okos rendes aranyos.
-alacsony vagy
-130 ezer nettó nem sok
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!