Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz fogsor kizáró ok?
Sikerült véletlenül félbe törni az egyik fogam látható helyen (bal felső harmadik).
Mivel a szervezetem nem bírja az idegen anyagokat, nem kaphatok implantátumot. Még megyek orvoshoz, megpróbálnak rá koronát tenni, de ha nem sikerül, ki fogják húzni, és fog nélkül maradok.
Kizáró ok ez?
22l
Azért ez nem ugyanaz, mint egy rossz fogsor. Elsőre azt hittem, hogy több fogad szuvas, romlott, kezeletlen. (Ezzel ugye kellemetlen szájszag is jár, meg hát baromi igénytelen, szóval az tuti zavarna...)
Egy letört vagy akár kihúzott fog nekem nem okozna problémát.
Ha nő vagy: elkell fogadni, nem baj az blabla
Ha férfi: azonal csináltasd meg 1.000.000-ért, szánamas, undorító, tűnés a szellemházba kísrteni torzszülöttkém stb.
Már olvasni is rossz az ilyen sztorikat. Én parázok a fogászattól.
A te problémád nem olyan, mint aki igénytelen és azért rosszak a fogai. De nyilván ezzel is foglalkozni kell, hiszen kapásból az evésben is zavarhat, remélem, meg tudják csinálni. :-)
Nekem gyerekkoromban szabályozták a fogsoromat, de nem sok pozitív eredménye lett, azon túl, hogy tönkretették a fogzománcomat, az alsó fogsorom vissza is állt rendetlen állapotába, és néhány fogam között nagyobb a rés, de csak annyira, hogy az étel be tudjon szorulni, kiszedni már csak fogselyemmel tudom. Ha ilyen úgy történik, hogy épp fogselyem nincs nálam, eléggé kellemetlen érzés addig, míg hazaérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!