Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10/2-es,10/3-as pasiként tegyek le arról, hogy 10/9-es 10/10 barátnőm lesz, ha nincs pénzem?

Figyelt kérdés
Van olyan nő aki nem csak mondja, hogy a külső nem számít hanem valóba nem, tudom miért várok el jobb csajt stb... de ilyen nőt lenne jó csókolni, bújni hozzá, szeretni, stb. erre vágyok... mit csináljak.
2016. jan. 18. 22:05
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#20: Ne is azért szégyelld, mert — ha kivételesen talán te nem is, de — a nőtársaid 99%-ának ázik a bugyija ennek láttán: [link]
2016. jan. 19. 19:10
 22/24 anonim ***** válasza:
# 21 Időpont ma 19:10 - Tudod, én tudnám értékelni, ha a munkáltatók így értékelnék a dolgozókat.
2016. jan. 19. 19:46
 23/24 anonim ***** válasza:
91%

#21: Te amúgy milyen közegben mozogsz? Most komolyan. A saját nevemben annyit mondhatok, hogy szakmunkás szülők gyerekeként nem sok luxusban lehetett részem életem során, mondhatni beleszoktam a "szegénységbe", szóval miért is lenne hirtelen igényem rá, hogy (tőlem és a neveltetésemtől teljesen idegen módon) elverhessek havi kétmilliót a semmire? Ha a meggazdagodás lenne az egyetlen célom, olyan irányba tanultam volna tovább, de én helyette olyasmit választottam, amit szenvedéllyel űzhetek, még ha nem is fogom szarrá keresni magam vele. Nem akkora Hawaii ám eltartott háztartásbeliként kiszolgáltatva lenni a férj akaratának, aki mellől önálló jövedelem híján le sem léphet az ember lánya akkor sem, ha mindennap verik.

A legtöbb nőismerősöm egyébként hasonlóan vélekedik erről, ezért sem értem, honnan veszitek ezt a sok baromságot a nők pénzmániájáról.

2016. jan. 19. 21:12
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
23as, valakit hibáztatni kell, és mivel önmagukat nem akarják, egyszerűbb egy külső, általánosító "minnennőpénzéhesrib.nc" érvet kiabálni..
2016. jan. 20. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!