Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10/2-es,10/3-as pasiként tegyek le arról, hogy 10/9-es 10/10 barátnőm lesz, ha nincs pénzem?

Figyelt kérdés
Van olyan nő aki nem csak mondja, hogy a külső nem számít hanem valóba nem, tudom miért várok el jobb csajt stb... de ilyen nőt lenne jó csókolni, bújni hozzá, szeretni, stb. erre vágyok... mit csináljak.
2016. jan. 18. 22:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
93%

Milyen jogon várod el a nőktől, hogy ne számítson nekik a külső, ha 9/10-es (mellesleg hatalmas baromság ez a pontozás) szint alatt te sem akarsz szóba állni velük?

"A férfi minimum 8/10-nél kezdődik a nők szerint"

A kérdezőnél a nő pedig 9/10-nél. Ja, hogy az nem számít? A férfiak nyugodtan lehetnek felszínesek, de mi undorító r*b*ncok vagyunk, ha úgy állunk hozzá a párkereséshez, mint ti?

Hánynom kell ettől a társaságtól.

2016. jan. 18. 22:37
 12/24 anonim ***** válasza:
98%
Nehogy már az különlegesség legyen, hogy nem vered a nőket és hűséges vagy. :D
2016. jan. 18. 22:37
 13/24 anonim ***** válasza:
1%
#11: Ja, hát végül is... nekem is megjött a hányingerem, hogy a kérdésben említett pénzecskén akármelyikőtök megvehető kilóra! És akkor most én is idehányok: BLŐŐŐŐŐŐEEEHHH!!!
2016. jan. 18. 22:58
 14/24 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet akárkit "megvenni" szerencsére.
2016. jan. 18. 22:59
 15/24 anonim ***** válasza:
97%

ezeket a "csúnya vagyok jó nőt akarok, de nem kaphatom meg csak ha gazdag leszek" -kérdéseket ugyan az írja ki?

kezd kissé unalmas lenni.

2016. jan. 19. 00:08
 16/24 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem mindenki 10/10-es, ha van mellette valaki, aki szerelmes belé.
2016. jan. 19. 02:11
 17/24 anonim ***** válasza:
92%
Ami nekem 10/10, az lehet, hogy neked csak 10/1 és fordítva...
2016. jan. 19. 06:46
 18/24 anonim ***** válasza:
96%

Tehát az a kérdésed, hogy igénytelen, elhanyagolt, bojlertestű, lusta pasiként miként tehetnél szert egy olyan nőre, aki ad a külsejére, egy vagyont költ a megjelenésére, naponta edz, diétázik, és igyekszik a külső adottságaiból kihozni a maximumot?

Már csak azért sem fog veled szóbaállni, mert tökéletesen különböztök. Pl. te mi a fa.szt fogsz addig csinálni, amíg ő leugrik pár órára egy edzőterembe?

Az ilyen nők az élet más területén is törtetőek, maximalisták, nem érik be mással, mint a legjobbak.

Egy eleve vesztes, aki még lusta is változtatni az életén, és sodródik az árral, akkor se kell neki, ha egyébként külsőre megfelelne.

Tehát még egyszer: a csajnak akkor se kellenél, ha vak lenne, mert tökéletesen eltér a szemléletmódotok, az életviteletek.

Amúgy meg nőként is fontos, hogy olyannal legyek, akihez jó odabújni, jó csókolni, és kívánatos.

Van, hogy két nő ízlése totál eltérő, és aki az egyiknek randa, a másiknak karakteres, és pont bejön.

Kb. erre értik a nők, hogy nem a külső számít, nem érdekli őket, mit mond a pasiról a barátnőjük, kinek tetszik, elég ha nekik igen.

Nyugodj bele, hogy az életben nem lesz csajod, meg pénzed se.

Ha csak a GYK nem kezd el fizetni az önsajnáltató kérdések kiírásáért, mert akkor milliomos leszel.

2016. jan. 19. 09:40
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy teljesen reális igény.

És ha megunod, hogy anyádnál csövezel a panellakásban, mert te sokkal szívesebben laknál egy 300 nm-es, medencés, floridai villában, akkor azt is elég csak akarni, és az öledbe hullik.

Csak nehogy agyonüssön....

2016. jan. 19. 10:11
 20/24 anonim ***** válasza:
#13, olyan unintelligens vagy, hogy lassan már én szégyellem magam helyetted.:D
2016. jan. 19. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!