Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkednétek így?
Figyelt kérdés
23 évesen ti még ismerkednétek úgy,hogy ha láttok egy lányt akit szimpatikusnak találtok facebookon,akkor bejelölitek,vagy ráírtok?2016. jan. 18. 16:19
1/5 anonim válasza:
Velem csinálta ezt egy lány, de kapcsolatban voltam, vagyis azt hittem abban vagyok... De már leszart az akkori barátnőm... Mire ráírtam már talált mást facebookon, szóval igen, simán működhet a dolog.
25 voltam akkor :)
2/5 A kérdező kommentje:
Előbb bejelölni érdemes,vagy írni neki?
2016. jan. 18. 16:25
4/5 anonim válasza:
Ez 12 éves szint!
Menj oda, szólítsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!