Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan, és hol ismerkednétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan, és hol ismerkednétek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ti hogyan ismerkedtek? Nem régen lett vége egy elég hosszú párkapcsolatomnak, és nem tudom hogyan, és hol lehetne jól ismerkedni. A szórakozó helyek számomra nem nyerőek, mivel én amúgy is tartós kapcsolatot keresek, nem pedig valami alkalmi kapcsolatot. Társkereső oldalak nyerőek? Vagy valami jó tippetek van? 26/f
2015. okt. 24. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbáltam társkereső oldalt, de eléggé felszínes emberek vannak ott is. Badoo, Tinder főleg. Hasonló cipőben vagyok, ismerem az érzést.

Egyelőre nem találtam megoldást még.

Majd figyelem a kérdést, hátha jön valami jó ötlet.

25/F

2015. okt. 24. 22:41
 2/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
39%

Tudom, hogy hihetetlennek fog hangozni, de ezeken túlestem én is:

Először is hagyj magadnak időt arra, hogy az érzelmi sokkhatás megszűnjön. Másodszor azért ne rakd magad lealacsonyító kategóriába, mert egy kapcsolatod tönkrement.

Két módszer van:

1:Az idő megold elvét követed és keseregsz.

2:Idővel feloldod a benned lévő gátakat és ezt elősegíted, hogy magad jobban megismerd.

Én a másodikat választottam.

Olvass csajozós, szerelmi, érzelemről szóló könyveket, fórumokat. Sokat segítettek nekem. (Titok, Hogyan lehet jobb kedved, Önemlékezés, Öngyógyítás, Nőcsábász almanach, Könyv a szerelemről, Elméd öngyógyító hatalma, Egyszerűen önmagam legyek, Csajozási kézikönyv, Amit a lélekről mindenkinek tudnia kellene, A kulcs a nőkhöz, Taktikai könyv, Szeretet tanítása).

Nézz magadba és gondold végig, hogy mi az amit rosszúl csináltál. Ha ez megvan, akkor gondolj arra, hogy legközelebb ezeket kontrollálni fogod magadban és hogyan. Hidd el, hogy segítenek. Amikor ezekre rájössz és feloldod magadban, akkor magától fog jönni a szerelem, sokat tágul a látószöged és teljesen más embereket is észreveszel majd, akikkel eddig nem törődtél. Addig ne csajozz, amíg nem vagy túl rajta, úgysem fog egyik nő sem addig veled lenni, megérzik az ilyesmit hidd el.

2015. okt. 25. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!