Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti ismerkednétek úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismerkednétek úgy, hogy még nem vagytok elválva?

Figyelt kérdés
Húgomat nem értem. Még nem vált el, de már semmi közük egymáshoz a férjével. Ismerkedne.... társkeresőn is. Gondja, hogy miután megirja, hogy még nem független, csak lesz az, a jelöltek szexpartnert látnak benne. Mondtam neki, szerintem igy semmi értelme az egésznek. Váljon el (mindig halogatja) és utána tiszta lappal ismerkedjen. Szerintetek van értelme annak amit csinál?
2016. jan. 16. 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
Mibol gondolod hogy nem csak szexpartnert keres vagy valakit aki jol kihasznalja?
2016. jan. 16. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Októberben ismertem meg a 2.férjem netes társkeresőn. Marciusban mondták ki a válást. Mire vártam volna? Csak papírmunka volt.
2016. jan. 16. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Az ember folyton ismerkedik, nem?

Ha elkötelezett kapcsolatban él, akkor barátság, ismeretség, ilyesmi.

Ha lényegében szabad már, akkor bármi is lehet belőle, de hát általában elég sok id... szóval miért is ne?

Hogy miért nem válnak, az nem világos.

2016. jan. 17. 02:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem csak szexpartnert keres, hanem társat. Fel van háborodva, ha szabad prédának nézik. -nős pasi bepróbálkozik- laza kapcsolatra, merthát ugye egyszer élünk...... Hiába mondom neki, végre váljon el mert normális kapcsolatot igy nem talál.
2016. jan. 17. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!