Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai világban hol érdemes ismerkedni?
Cink, édes istenem, nem mindegy, ha aztán boldog vagy... Barátom pl nem társkereső oldalon, hanem egy facebook csoportba ismerte meg a barátnőjét. Buliról volt szó, írt egy hozzászólást, lány visszaírt, követte a privát jött a személyes tali...
Második barátnőmet szintén facebookon ismertem meg... Ilyen alapon meg simán működhet a társkereső oldal is, ott is fent voltam, vannak normális nők és normális férfiak is fent. Nem kell ennyire lenézni, hogy fúj internet, az ciki és tuti gázak vannak fent...
Itt vagy te is az interneten, nem társkereső oldalon, de pl ezen az oldalon, és itt is szövődtek már kapcsolatok. Most ez miért cink?
"Mert az első benyomás nem személyesen történik meg". Ez sokszor inkább csak előnyt jelent. Esélyed van előbb a személyiségét megismerni, mint hogy csak a külsőre koncentrálnál, és esetleg rögtön az alapján ítélkeznél.
Én is számos barátnőmet és rengeteg haveromat ismertem meg a neten, és egyiket sem bántam meg. Szerintem kár ilyen lehetőségek elől elzárkóznod, de te tudod.
28/F
Szórakozóhelyekre, bulikba sem csak idióták meg szexre hajtó emberek járnak, egyszerűen eljárnak nagyon sokan baráti társasággal kikapcsolódni , SZórakozni!! Attól h valaki ilyen helyekre jár még lehet teljesen normális ember és kereshet normális párt magának, ugyanannyi esélyed van ott találni mint bárhol máshol.
Ugyanazok az emberek jönnek veled szembe hétköznap az utcán akik internet előtt ülnek, meg akik bulizni is járnak. Csak más szemszögből látod őket, ugyanazok veszik meg előtted a pénztárban a kenyeret is.
Teljesen egyetértek a kérdezővel netes ismerkedés témában..
Baráti körben esetleg? Én a jelenlegi "lovagom" úgy ismertem meg, mint a haverom legjobb barátjának az unokatesóját, egy kis "házibuliban".
Vagy közös hobbi, sport során?
Sehol!
Minek ismerkedni, ha pár év vagy évtized múlva úgyis lecserélnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!