Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalon érdemes ismerkedni?
Sokéves keresési tapasztalattal mondom, hogy nem fogsz találni senkit a neten. A legalapabb dolog, hogy egyedül élj egy saját lakásban, hogy helyet tudj biztosítani bármikor. A partner keresők 90%-a szülőknél, vagy albérlő társakkal él.
Ha a helyed megvan, akkor jön a neheze. Valamiért különlegesnek kell lenned, mivel kb 5000 férfira jut 1 nő, nagyon magas elvárásaik vannak minden téren.
Vagy legyél nagyon jóképű, vagy gazdag, vagy extra nagy intim méreted legyen, óriási tapasztalat a szexben. Olyan bemutatkozó leveleket követelnek meg, aminek a megírása felér egy diplomamunkával. A lányok nagy százaléka csak 30 fölöttiek iránt érdeklődik. Kötelező arcképet küldened, annak ellenére, hogy a nők 99%-a nem tesz fel magáról, csak akkor küldenek, ha pont te jössz be nekik, amire nagyon kicsi az esély.
A vicces az, hogy nekem egyszer összejött egy alkalmi dolog, de az nem partner kereső oldalról, hanem még 10 éve a chat.hu hőskorából, mikor rengetegen voltak fent, alig volt moderálva, és egy csajnak akkor azonnal kellet egy pasi, mert egyedül volt a kolesz szobájában, és én lehettem a szerencsés aki meglátogatta.
Ezután persze optimistán próbálkoztam még hosszú éveken keresztül, teljesen eredménytelenül.
Sok sikert!
szexrandi.hu
szexbaratok.hu
kivanlak.hu
És egy jó tanács: ne erőszakoskodj!Ha egyből nem ír vissza a csaj,akkor ne bombázd még több levéllel,majd ír,ha lesz ideje vagy kedve. Velem már többször is előfordult (itt gyk-n is),hogy reggel elmentem és csak késődélután/este értem a haza,a postafiókom meg dugig volt levelekkel :/ az utolsó levelek meg mindig valahogy így szóltak :"mi a fa**ért nem írsz vissza te hülye pi**a? ugyanolyan szánalmas vagy,mint a többi fa**sz*pó!! szóval lécci ne legyél ilyen :P lehet,hogy csak nem ér rá visszaírni :) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!