Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik oldalon érdemes ismerke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik oldalon érdemes ismerkedni?

Figyelt kérdés
Ha csak alkalmi kapcsolatokat keresek? Hol lelhetőek fel ilyen csajok? Badoo? Kinek hol sikerült szexhez jutnia neten? Kösz, ÁkosMákos.

2015. júl. 21. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
gyk
2015. júl. 21. 23:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Az utak jobb, esetleg bal oldalán szoktak állni!
2015. júl. 22. 00:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sokéves keresési tapasztalattal mondom, hogy nem fogsz találni senkit a neten. A legalapabb dolog, hogy egyedül élj egy saját lakásban, hogy helyet tudj biztosítani bármikor. A partner keresők 90%-a szülőknél, vagy albérlő társakkal él.

Ha a helyed megvan, akkor jön a neheze. Valamiért különlegesnek kell lenned, mivel kb 5000 férfira jut 1 nő, nagyon magas elvárásaik vannak minden téren.

Vagy legyél nagyon jóképű, vagy gazdag, vagy extra nagy intim méreted legyen, óriási tapasztalat a szexben. Olyan bemutatkozó leveleket követelnek meg, aminek a megírása felér egy diplomamunkával. A lányok nagy százaléka csak 30 fölöttiek iránt érdeklődik. Kötelező arcképet küldened, annak ellenére, hogy a nők 99%-a nem tesz fel magáról, csak akkor küldenek, ha pont te jössz be nekik, amire nagyon kicsi az esély.

A vicces az, hogy nekem egyszer összejött egy alkalmi dolog, de az nem partner kereső oldalról, hanem még 10 éve a chat.hu hőskorából, mikor rengetegen voltak fent, alig volt moderálva, és egy csajnak akkor azonnal kellet egy pasi, mert egyedül volt a kolesz szobájában, és én lehettem a szerencsés aki meglátogatta.

Ezután persze optimistán próbálkoztam még hosszú éveken keresztül, teljesen eredménytelenül.

Sok sikert!

2015. júl. 22. 08:10
 4/7 anonim ***** válasza:
jól írja a hármas, de nem kell nagyon sötéten látni a világot. Ha el tudod adni magad, ha tényleg jó fogás vagy, akkor nem kell nagyon aggódni. Viszont ha alapból olyan vagy, akkor nem biztos, hogy rászorulsz az internetes randira.
2015. júl. 22. 10:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Eddig 12 csajt szeretem 1 év alatt , kb havi 1. Amire alapból azt mondanám, hogy rossz statisztika, de az írottak alapján akkor meg inkább örülök neki :D De itt elsősorban az oldalakra szeretném kihegyezni a kérdést. Badoo csajok és pasik ezeket ismerem van még ami mostanság népszerű a hölgyek körében?
2015. júl. 22. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:

szexrandi.hu

szexbaratok.hu

kivanlak.hu

És egy jó tanács: ne erőszakoskodj!Ha egyből nem ír vissza a csaj,akkor ne bombázd még több levéllel,majd ír,ha lesz ideje vagy kedve. Velem már többször is előfordult (itt gyk-n is),hogy reggel elmentem és csak késődélután/este értem a haza,a postafiókom meg dugig volt levelekkel :/ az utolsó levelek meg mindig valahogy így szóltak :"mi a fa**ért nem írsz vissza te hülye pi**a? ugyanolyan szánalmas vagy,mint a többi fa**sz*pó!! szóval lécci ne legyél ilyen :P lehet,hogy csak nem ér rá visszaírni :) sok sikert!

2015. júl. 22. 14:44
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :D Ha nem írnak vissza általában bedobok 1 olyan poént amire rögtön írnak. Csak hát abból meg tali már nem lesz sosem :DDD Köszi a választ :D
2015. júl. 22. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!