Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez veletek is így történt? Mit gondoltok?
Régebben, mikor még a tini csajok után futottam pontosan megvolt bennem a kép, hogy milyen csajt szeretnék magam mellé.
Főként a külső jegyek voltak meg bennem tisztán.
De most már teljesen átfordult a felfogásom. Egy csöppet sem érdekel a külső, adottságok, és a felszín.
Már csak azt nézem, hogy milyen ember, milyen a személyisége, és a kisugárzása.
Fő szempont, hogy tetszik vagy sem, és hogy tudjak hozzá vonzódni. Lehessen szeretni, és ő is tudjon szeretni.
Ezzel az utolsó szemponttal nagyon nem vagyok jóban, egyszerűen nem találok olyan nőt, aki még tud, és képes is szeretni, szerelembe esni.
Valamiért minden nőről, aki megtetszett, és bepróbálkoztam azt éreztem, hogy valaki már megölte, és képtelen érezni. Pedig látszik hogy akarja és vágyja is, de már nem képes. :(
Persze az is lehet, hogy csak én találok be ilyen nőket, esetleg rossz helyen keresgélek.
Esetleg a hiba bennem keresendő vagy a világban...
23/F
Nekem sikereim szoktak lenni a nőknél, de mostanában kiábrándultam a többségből.
A "szép" lányok közel sem olyan szépek. A korombeli nők meg már tele vannak szívsebekkel. :(
Tök ugyanez velem is. 25 vagyok és szinte már csak a belső értékek számítanak. Persze számít a külső is, csak ha itt találnék mondjuk egy nőt, akinek az értékrendje megfelelő, anélkül is szívesen beszélgetnék vele, hogy tudnám, hogy néz ki.
Az züllés, ami a társadalomban lezajlott az elmúlt pár évben nem maradhat nyomtalanul. Már a régebb rendesnek tartott nők is olyan képeket tesznek fel magukról, hogy egy tisztességes férfi zavarba jön, szexhírdetést lát, vagy profilképet. A nők könnyen a bizalmukba engedtek rengeteg felszínes pasit, akik megfeleltek a média által nyomatott "jó-pasi" mintázatnak. Úgyhogy beindult a qrvulás a lájkokért és a csodálatért, amit a barátnők és a nagymenő pasik nyújtanak egymásnak.
Én nem tudom mi vezet ki ebből az állapotból. Csak reménykedem benne, hogy maradt még olyan lázadó nő, aki nem áll be a sorba és szintén megveti ezt a fajta viselkedést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!