Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít egy kapcsolatban a végzettség?
Figyelt kérdés
Lányok,titeket zavarna,hogy nincs diplomám,csak egy 2 éves technikusi végzettségem?A gimiben egy erős 4-es tanuló voltam.Volt,amiből 5-ös voltam,de a matek 3-as volt.2016. jan. 17. 18:08
11/17 Clark Kent.. válasza:
Mekkora egy buta kérdés.
Ilyen hozzáállással nem csodálom, hogy a csajok elkerülnek.
12/17 anonim válasza:
Számomra fontos, hogy a másik félnek is legyen valamilyen végzettsége. Hogy ez egy szakma vagy diploma, az nem számít, sokkal fontosabb, hogy akarjon dolgozni, és lehessen dolgozni a végzettségével. Eltartani nyilván nem szeretnék senkit.
13/17 anonim válasza:
Hát... a végzettséghez általában társulnak tulajdonságok, mint kitartás, szorgalom, ambíció. Persze vannak páran, akik a családi-anyagi nehézségek miatt nem tudtak továbbtanulni, sajnos velük meg gyakran az a probléma, hogy erősen komlexusosak, emiatt tüskések, védekeznek akkor is, ha senki nem támad. Szóval nem jelenteném ki, hogy semmit nem számít.
14/17 anonim válasza:
2-essel és 13-assal értek egyet. Nekünk párommal azonos a végzettségünk, a szakmánk is. Elég jól működik.
15/17 anonim válasza:
Nem számít, ha mellette azonosak az elképzeléseik az élettel jövővel kapcsolatban. Több volt gimis osztálytársamnál látom, akik aztán nem tanultak tovább, hogy bőven elég nekik, hogy megélnek, nem terveznek tovább, nincsenek ambícióik. Ezt a fajta hozzáállást kevésbé tapasztalom a felsőoktatásban végzett ismerőseim között. Ott a többség, tervez, jóval tudatosabban építi az életét. Szerintem ebben fontos, hogy egyezzenek a partnerek. (Persze mindkét oldalon vannak kivételek) Nekem a barátom is felső oktatásban végzett és én is, jól kijövünk. Az előző barátomnak csak egy érettségije volt, vele is jól kijöttünk, de éppen a korábban említett okok miatt ment szét a kapcsolatunk. Én nem értettem miért éri be olyan alacsony beosztással, amiben volt, miért nem pályáz meg fentebb lévő állást (mert lett volna rá esélye nagyon okos volt és ügyes), ő nem értette miért stresszelek, annyit a vizsgaidőszakban, miért ilyen fontos nekem az egyetem. Számára ez egy idegen világ volt és ez sok feszültséget szül. ha a pár egyik tagja egyetemre járaz nem feltétlenül érti meg, milyen végzettség nélkül, a másik fél, pedig nem érti milyen a felsőoktatásba lenni. Két idegenvilág. Ettől még kisülhet belőle valami jó, de nagyon nehéz.
16/17 A kérdező kommentje:
Amúgy itt a környezetemben az olyanoknak,akik megbuktak a suliban,évet ismételtek meg alkoholisták,köcsögök másokkal érdekes módon mindegyiknek van barátnője,míg a normálisaknak(az összes tanultabb ember normális,akit ismerek) meg nincs.Ezért gondolom,hogy ez a két véglet van,aki rossz tanuló,gyökér,iszákos meg a jó tanuló,normális rendes ember.És akinek van barátnője,annak a barátnője is ugyan ilyen.Vagy rossz tanuló és szemét vagy jó tanuló és normális.Ezért bánt,hogy nincs diplomám,mert nem akarok az előbbihez tartozni.
2016. jan. 17. 20:09
17/17 anonim válasza:
Engem soha nem érdekelt ilyesmi. Legyen álandó rendes munkahelye. Ennyi. Attol h valaki tanult még az élethez lehet hülye.
L/24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!